monitör driveri nasıl yüklenir (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör

witchkingkene -> monitör driveri nasıl yüklenir (27 Haziran 2008; 17:11:00)

arkadaşlar yeni sistem toplattım fakat yeni sistem monitörümü varsayılan monitör olarak görüyor. Önceki sistem Nec Multisync V520 diye direk söylüyordu. Ki bundan kaynaklandığını düşündüğümde bir sorunum var. Ekran yenileme sıklığını ne yaparsam yapayım hep 65 olarak kalıyor. mesela 85 yapsam bile 85 olarak gösteriyor ama monitörde değişklik olmuyor 65 dekki gibi görüntü titriyor. bunun sebebinin yeni sistemin monitörü tanımamasından kaynaklandığını düşünüyorum. İnternetten driveri buldum ama hiçbir setup dosyası yok ICC profili diye uzantılı bir sürü dosya var. Bunlarla ne yapacağım driveri nasıl kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim...

teşekkürler...

maxtor06 -> Cevap: monitör driveri nasıl yüklenir (27 Haziran 2008; 17:17:48)

aynı şekilde 22'' asus monitör aldım vista monitörü göstermiyor yenileme hızı 65 in üzerine çıkmıyor....nasıl olcak bu iş? genel pnp monitör diye yazıyor..

maxtor06 -> Cevap: monitör driveri nasıl yüklenir (27 Haziran 2008; 18:57:16)

asusun driverini web sitesinden yükledim monitör gözüktü fakat yenileme hızında sadece 60 hertz var başka seçenek yok sizde durumlar nasıl?

witchkingkene -> Cevap: monit�¶r driveri nas�±l y�¼klenir (27 Haziran 2008; 19:06:11)

walla ben driveri yükleyemedim indirdiğim driverda setup dosyası yok. mevcut dosyalarıda nereye yükleyeceğimi bilemiyorum. internette araştırdım aynı sorunları yaşayanlar var ama çözümleri yazmamışlar. Bulan olurla bizimle paylaşsın lütfen.

witchkingkene -> Cevap: monit�¶r driveri nas�±l y�¼klenir (27 Haziran 2008; 22:42:17)

tamamdır sorunu çözdüm. catalistin içinden monitörle ilgili birkaç işareti kaldırdım düzeldi.

teşekkürler...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.171875