Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Onkyo sr604 ile uyumlu 5.1 ve aktif sub önerileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Onkyo sr604 ile uyumlu 5.1 ve aktif sub önerileri Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
altanpsx

27 Haziran 2008; 16:30:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hepinize merhaba,

Onkyo sr604 bir amfi sahibiyim. Buna uygun fiyatıda çok yormayacak aktif sub ve hoparlör seti bakıyorum. Açıkçası pek içinden çıkılacak gibi değil. Tabi gönül ister parayı basıp en pahalısını en iyisini almayı ancak imkanlar sınırlı. 600-700 yt civarında bu amfi ile kullanabileceğim düzgün bir sistem arayışındayım. Önerileriniz ne olur acaba ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

TV: Panasonic 46pz85e / DVD: Pioneer DV600 / A/V Receiver: Yamaha RX-V663 / Front: B&W 683 / Center : B&W HTM62 / Surround : B&W 686 / Sub : B&W ASW610
CrImInAl

28 Haziran 2008; 3:33:56 

Altan abi selamlar(HOB BURAK). Bende Onkyo 605 almak üzereyim hoparlör işi anfiden çok çok daha zor.Kesenin ağzını açsan bile yok önlerin uyumu yok arkaların dengesi,sub'ın frekans cevabı derken iş karışıyor.Şimdilik sadece ses çıksın diye şöyle bir şey alacağım nasipse.Bir ara konuşalım beraber bakarız.Tıkla

Play MoRe Sleep LeSs
aragorn22

28 Haziran 2008; 23:41:21 

jamo s606 hcs3 nakitte 1000 ytl ye alabilirsin

yüzme havuzuna olta atmam
soztutar

29 Haziran 2008; 10:03:42 

arkdasim 604 sahibiyim pure aqusticks qx900 5+1 takim + sansui 2 adet kule olarak 7+1 olarak kullaniyorum mutlaka sistemini 7+1 olarak kur ozellikle 604 bunda cok basarili hem muzikte hem sinemada cok basarili sub olarakta onkyo skw530 bulabilirsen hemen al hic kacirma

sansuileri dogubanktan 200 ytl ye lamistim
qxleri tekniksaatten 680 e almisitim
skw530 u ikinci el satan bir abimizden 300 ytl ye almistim

simdi suanda ses ciksin diye alicagin bir hoperlor takimi elinde kalabilir bu yuzden 1 kere al tam al derim ben qxlerim surround hoperlerlerini yanlara tavandan asagiya egimli olarak astim bunun icin imkanin yoksa sana onerim ikinci el satan yerleri arastir jamolarin orta boy kuleleri var onlardan 6 tane al hic dusunme ses rengi guzel sub da sana kalmis warfadele olabilir onkyo olabilir pioneer kullanan arkdaslar var sesin birazda nasil bir sub aradiginla lakali bence

bu arada cok guzel anfi almissin memnun kalicaksin HDMI cıkislarini mutlaka kullan

quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

Hepinize merhaba,

Onkyo sr604 bir amfi sahibiyim. Buna uygun fiyatıda çok yormayacak aktif sub ve hoparlör seti bakıyorum. Açıkçası pek içinden çıkılacak gibi değil. Tabi gönül ister parayı basıp en pahalısını en iyisini almayı ancak imkanlar sınırlı. 600-700 yt civarında bu amfi ile kullanabileceğim düzgün bir sistem arayışındayım. Önerileriniz ne olur acaba ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

[DHVideo=]

pioneer DV600 (dvd player aynı zamanda SACD player )
Onkyo Tx-SR604 (Av receiver)
Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1)
DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantı ile baglı
samsung 50''q91H
PS3 white..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Onkyo sr604 ile uyumlu 5.1 ve aktif sub önerileri Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
MAGICOOL Sıvı soğutma sistemi
MAGICOOLun giriş seviyesi sıvı soğutması

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç