Onkyo sr604 bir amfi sahibiyim. Buna uygun fiyatıda çok yormayacak aktif sub ve hoparlör seti bakıyorum. Açıkçası pek içinden çıkılacak gibi değil. Tabi gönül ister parayı basıp en pahalısını en iyisini almayı ancak imkanlar sınırlı. 600-700 yt civarında bu amfi ile kullanabileceğim düzgün bir sistem arayışındayım. Önerileriniz ne olur acaba ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Altan abi selamlar(HOB BURAK). Bende Onkyo 605 almak üzereyim hoparlör işi anfiden çok çok daha zor.Kesenin ağzını açsan bile yok önlerin uyumu yok arkaların dengesi,sub'ın frekans cevabı derken iş karışıyor.Şimdilik sadece ses çıksın diye şöyle bir şey alacağım nasipse.Bir ara konuşalım beraber bakarız.Tıkla
arkdasim 604 sahibiyim pure aqusticks qx900 5+1 takim + sansui 2 adet kule olarak 7+1 olarak kullaniyorum mutlaka sistemini 7+1 olarak kur ozellikle 604 bunda cok basarili hem muzikte hem sinemada cok basarili sub olarakta onkyo skw530 bulabilirsen hemen al hic kacirma
sansuileri dogubanktan 200 ytl ye lamistim qxleri tekniksaatten 680 e almisitim skw530 u ikinci el satan bir abimizden 300 ytl ye almistim
simdi suanda ses ciksin diye alicagin bir hoperlor takimi elinde kalabilir bu yuzden 1 kere al tam al derim ben qxlerim surround hoperlerlerini yanlara tavandan asagiya egimli olarak astim bunun icin imkanin yoksa sana onerim ikinci el satan yerleri arastir jamolarin orta boy kuleleri var onlardan 6 tane al hic dusunme ses rengi guzel sub da sana kalmis warfadele olabilir onkyo olabilir pioneer kullanan arkdaslar var sesin birazda nasil bir sub aradiginla lakali bence
bu arada cok guzel anfi almissin memnun kalicaksin HDMI cıkislarini mutlaka kullan
quote:
Orjinalden alıntı: altanpsx
Hepinize merhaba,
Onkyo sr604 bir amfi sahibiyim. Buna uygun fiyatıda çok yormayacak aktif sub ve hoparlör seti bakıyorum. Açıkçası pek içinden çıkılacak gibi değil. Tabi gönül ister parayı basıp en pahalısını en iyisini almayı ancak imkanlar sınırlı. 600-700 yt civarında bu amfi ile kullanabileceğim düzgün bir sistem arayışındayım. Önerileriniz ne olur acaba ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
[DHVideo=]
pioneer DV600 (dvd player aynı zamanda SACD player ) Onkyo Tx-SR604 (Av receiver) Sansui 2 kule + Pure acousticks QX900 5+1 kolonlar + onkyo sub 230w (toplamda 7+1) DVD ve ANFI birbirine HDMI baglantı ile baglı samsung 50''q91H PS3 white..