beyler sistemim imzamdaki gibi kasanın 300w lık orj. güç kaynağı var ben bu psu ile bu sisteme 4870 takabilirmiyim not:cpu 45w+anakartın 10w gibi bi güç harcadığını biliyorum(tahmin) bunlar ile psu nun sorun çıkaracağını pek sanmıyorum sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
beyler sistemim imzamdaki gibi kasanın 300w lık orj. güç kaynağı var ben bu psu ile bu sisteme 4870 takabilirmiyim not:cpu 45w+anakartın 10w gibi bi güç harcadığını biliyorum(tahmin) bunlar ile psu nun sorun çıkaracağını pek sanmıyorum sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
Yeter yeter. Canını sıkma. Zaten yetmez desek de ikna edemeyiz gibi.
H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N
I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T