TTNET ADSL kotalıya aboneyim. yaz tatilimi izmitte geçireceğim. Ordaki evde internet iptal ettirilmiş ama modem vs. duruyor. sorum şu, kendi ADSL şifrem ile ordan internete girmek mümkün müdür ? Eğer mümkünse, Böyle birşey suçmudur ? ve ordaki telefon faturasını etkiler mi ?
sanıyorum eski tip analog telefon santralı olan yerlerde bu halen mümkün. analog santraller, telefon numarası doğrılaması yapamadığı için, olabiliyor diye hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 27 Haziran 2008; 16:34:40 >
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
ADSL sinyali olmadiktan sonra hicbir anlami yok. ADSL iptal ettirildiginde senin tarafina sinyal gelmiyor. Tek cozum turkcell gprs ile baglanmak gibi duruyor. yada ttnet in wi-fi si olan bir yer varsa yakinda onu kullanmak. adsl abonelerine ucretsiz bir miktar kullandirtiyordu diye hatirliyorum.
Çok Önceden Girilebiliyordu.Ama şuan böyle birşey mümkün değil...
Ilk ciktigindan bu yana kullaniyorum, ilk defa duydum. Kaldi ki baska sehire gitse, o kullandigi hatta adsl altyapisi olmali ve varsa zaten kendi sifreni giripte kullanmannin bir mantigi da yok..Daha fazla bilgi verirsen sevinirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 27 Haziran 2008; 18:11:47 >
Uzun zaman önce amele olarak çalıştıgım bi firmanın böyle bi bağlantısı vardı.Patrondan şifreyi aldım.Evde onların bağlantısından giriyordum.İşten ayrılırken interneti kullandıgımı söyledim