Arkadaşlar yüksek tanımlı videoların izlenmesinde en iyi kodek hangisidir karmaşasına bir son vermek için ayrıntılı bir döküman hazırladım. İNCELEMEDE Core AVC professional Cyberlink H264 avc FFDShow avc çözücüleri karşılaştırılmıştır.
Mütiş bir iş çıkartmışsınız elinize sağlık donanımdan ve elektronikten iyi anlıyorsunuz mümkünse bir önerim olcak donanımdan pek anlamam olur veya olmaz fikrimi yinede yazıyim. 2. el laptop veyada 0 ucuz bir laptopun parçalarından ince dvd kasası htpc yapılabilirmi bir sitede işlemcisiyle laptop anakartı gördüm ekran arzasından laptopu dağıtmış satıyor. ince dvd kasasına htpc çok güzel olur ayrıca sessiz ve güç tüketimi iyi olur mümkünmü değilmi diye bilgilendirirsen sevinirim.
Satılık laptop anakartı: http://urun.gittigidiyor.com/Hp-Pavilion-dv5000-Anakart_W0QQidZZ9722432 AMD Turion 64, 2.00 GHz ATI Radeon XPRESS 200M, 128MB ayrılmış bellek Broadcom Corporation BCM4311 (802.11a/b/g) kablosuz ağ kartı Realtek RTL-8139/8139C/8139C+ ethernet kartı SD/MMC okuyucu (Texas Instruments) AC'97 ses kartı ve modem 3 adet USB 2.0 girişi FireWire (Texas Instruments) 295 ytl
Madem bu kadar gusel calısmalar yapacak zaman ve becerıye sahıpsınız ve calısmanızın sonucları da basarılı bence bı ust sevıyeye cıkmalısını z..
bundan kastım kendı kasanızı kendınızın ımal etmesı.. Metal levha kıvıran bazı metal atolyelerı var bence onlara ulasmaya calısın hatta dılersenız yardımcı olacak ben dahıl bır cok arkadas cıkacaktır.. ve lcd panellerın bu kadar ucuzladıgı bu donemde 7-8" bı ekran da ekleyebılırsınız bunlar ıcın gereklı yazılımı bulmak yada yazdırmak da pek sorun olmayacaktır.. o konuda da yardımcı olmaya calısırım ..
Orjinalden alıntı: volkan baydur Mütiş bir iş çıkartmışsınız elinize sağlık donanımdan ve elektronikten iyi anlıyorsunuz mümkünse bir önerim olcak donanımdan pek anlamam olur veya olmaz fikrimi yinede yazıyim. 2. el laptop veyada 0 ucuz bir laptopun parçalarından ince dvd kasası htpc yapılabilirmi bir sitede işlemcisiyle laptop anakartı gördüm ekran arzasından laptopu dağıtmış satıyor. ince dvd kasasına htpc çok güzel olur ayrıca sessiz ve güç tüketimi iyi olur mümkünmü değilmi diye bilgilendirirsen sevinirim. Satılık laptop anakartı: http://urun.gittigidiyor.com/Hp-Pavilion-dv5000-Anakart_W0QQidZZ9722432 AMD Turion 64, 2.00 GHz ATI Radeon XPRESS 200M, 128MB ayrılmış bellek Broadcom Corporation BCM4311 (802.11a/b/g) kablosuz ağ kartı Realtek RTL-8139/8139C/8139C+ ethernet kartı SD/MMC okuyucu (Texas Instruments) AC'97 ses kartı ve modem 3 adet USB 2.0 girişi FireWire (Texas Instruments) 295 ytl
Bu tamamen ihtiyaç meselesi forumun anakart topiğinide takip ediyorum. Özellikle FX57 üstadımızın konularını. Anakart bölümündede sık sık sorulan bir soru var. Acaba bu işime yararmı yaramazmı bir anakart veya sistem hakkında bilgi istiyorlar. bu işe cevap verebilmek tek kişi var oda talepte bulunan kişinin İhtiyaçlarını Çok iyi bir şekilde ifade edebilmesi. Tecrübeli arkadaşlar Ancak bundan sonra yardımcı olabiliyorlar. Ben donanım konusunda çok tecrübeli değilim. Anakart Topiğinde bi şansını dene istersen. Kolay gelsin.
Orjinalden alıntı: Creapure Madem bu kadar gusel calısmalar yapacak zaman ve becerıye sahıpsınız ve calısmanızın sonucları da basarılı bence bı ust sevıyeye cıkmalısını z.. bundan kastım kendı kasanızı kendınızın ımal etmesı.. Metal levha kıvıran bazı metal atolyelerı var bence onlara ulasmaya calısın hatta dılersenız yardımcı olacak ben dahıl bır cok arkadas cıkacaktır.. ve lcd panellerın bu kadar ucuzladıgı bu donemde 7-8" bı ekran da ekleyebılırsınız bunlar ıcın gereklı yazılımı bulmak yada yazdırmak da pek sorun olmayacaktır.. o konuda da yardımcı olmaya calısırım .. Calısmalarınızın devamını heyecanla beklıyorum..
@Creapure Ahhhh Ne güzel demişsiniz Zaman ve beceriye sahipsiniz diye. bir günde Ancak 5 bilemedin 6 saat uyuyabiliyorum. günün 24 saati yetmiyor, Çok meşgul biriyim. Bu meşguliyetin verdiği stresi atabilmek için butür eğilimlere yöneliyorum.
Bakalım Forumdaki arkadaşlardan gelen talepler üzerine Yüksek tanımlı X264 / AVC riplenmiş MKV uzantılı videolara Donanım hızlandırması nasıl yapılır? sorusuna cevap arıyorum. Aslında Cevap hazır ancak, bir döküman hazırlayıp Kullanıma sunulması gerekiyor, Buda zaman alıyor. En çok ihtiyacım olan şey malesef bende yok. ZAMAN Hepinize kolay gelsin.
Orjinalden alıntı: mamad Hocam yuh diyorum ve de bravo diyorum!!! Yuh dememin sebebi adeta bende olan parçalarla sistemi kurmuşsun!!! Kurduğun sistem içinse bravo diyorum!!! Flash marka vcd player'ı hiç unutmam!!! Bozulmak bilmemişti yıllarca yeni mp3 çalar bi vcd player aldıramamıştım zamanında!!! Anakart, hdd, 12cm fan aynen bende de var!! Marka model aynı!!! Tek eksiğim senin gibi el becerisi olan bi kişi!!!
Anakart aynı, HDD aynı, İşlemci aynı, Fanlar aynı, bide Flash marka VCD player aynı olunca, Sana kardeşim demek geldi içimden, Kardeşim Benim.