Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TEKNIK SERVISI COZEMEDIGI SORUN???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> TEKNIK SERVISI COZEMEDIGI SORUN??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atasoyh

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 15:02:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKDASLAR exper marka bir bilgisayarım var. Anakartı ASUS R800-vm (ddr,agp8x,soket478,HT) İşlemcim p4 2.8 2gb kingstonm ram ve saphirre x1650pro ekran kartım var. Gelelim sorunuma... Once harddiskim(80gb seagate) bozuldu. formatlarken bile kilitleniyordu bilgisayarım. eskı p3 bilgisayarımdaki harddiski taktım. sistemi kurdum.. sonra bilgisayar anlamsızca kılıtlenmeye basladı, zamanlada acılmamaya. 2 farklı servıse goturdum. birisi ramın ayakları kırlenmıs ondan dedı dıgerıde ekran kartının ayaklarında kır gorudm ondan olmustur dedı. bendekide sanssızlıkmıdır nedır... bılgısayarcıda test ettım bılgısyarı.. 5-6 actım kapadım bıseroun gormedım.En son (yanı dun aksam ) eve getırdım bılgısayarı kurdum acılırken mavi ekran hatası aldım. mavi ekran goruntusude karmakarısıktı. kapadım actım bır kaçkez. sonra kasayı acıp ekran kartını saga sole esnettım bıras ve yenıden actım bılgısayarı. bu sefer sorun duzelmıs gıbı gorunurken cok gecmeden tekrar blgisayar kılıtlendi, mavı ekran gormeye basladım. ekran kartının yada anakartın ekran kartı yuvasının bozuk olması ıhtımalı uzerınde durarak ekran kartımı cıkartıp format attım. (onboard ATI 9100) makına 1 saate yakın acık kaldı. sonra 20- 30 dakıka kulandıktan sonra bırden goruntu gitti. sonra da yenıden acarken bıos ekranından xp acılıs goruntusene gecerken baya bi beklemeye basladım.
bu aksam anakartı benımkıyle anı ozellıkte olan bır arkdasa gıderek ramlarımı, ekran kartımı tek tek test edıcem. Bir sorun yoksa yenı bir harddisk alıp biras daha ugrasıcam. Peki Bilgisayarımdaki sorun sizce nedir? ve ne yapmamı onerirsiniz???(AYNI MESAJ ANAKART BOLUMUNDEDE VARDIR)

TOSHIBA A200-1AH

Intel Core2Duo T7300 2Ghz,2Gb DDR2 667 Mhz Ram,160Gb 5400 Rpm Harddisk,256 mb ATI Radeon HD 2600 Ekran Kartı...
gokhanweb

27 Haziran 2008; 15:06:03 

en iyi şey benzer bir sistemde parçaları tek tek test edebilmektir. "bu aksam anakartı benımkıyle anı ozellıkte olan bır arkdasa gıderek ramlarımı, ekran kartımı tek tek test edıcem.". bu söylediğinizi bi yapın.

e4300 + 965P DS3 r3.3 + 2x1G DDR2 667 + HD 4850 + 250G Seagate 16Mb 7200.10 + Antec Neo-Power 480W + SkyStar 2.6D + Logitech X530
saidakkas

27 Haziran 2008; 15:09:02 

Bence kasanı da al götür arkadaşına. Senin evdeki elektrik şebekesinde sorun olmasın. Şöyle bi okudum da, dışardayken bişey olmuyor da, evdeyken çıkıyor gibi durum.

Haber arşivime ulaşmak için tıkla
atasoyh

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 16:02:50 

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Bence kasanı da al götür arkadaşına. Senin evdeki elektrik şebekesinde sorun olmasın. Şöyle bi okudum da, dışardayken bişey olmuyor da, evdeyken çıkıyor gibi durum.

Bilgisayarın sorunlu oldugu surecte yenı bır eve de cıktık:) degısen bırsey yok. Kasayı bılgısayarcıya goturdugumde de sorun vardı. ANAKART bolumunede actıgım baslıkta bır arkadas anakartın sorunlu oldugunu dusundugunu yazmıs. Umarım sorunum aksam anlasılır.

TOSHIBA A200-1AH

Intel Core2Duo T7300 2Ghz,2Gb DDR2 667 Mhz Ram,160Gb 5400 Rpm Harddisk,256 mb ATI Radeon HD 2600 Ekran Kartı...
Göktuğ AYAS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 16:25:51 

işlemci fanı falan bozuk olmasın yada heatsink i kirli

not:gktgys
CORE 2 DUO E8200/SAPPHİRE HD3870/ASUS P5KPL/A-DATA 2x1 GB 800MHZ/COOLER MASTER RC332/LG DVD-RW/SAMSUNG 250GB HDD/VESTEL 17" FLAT MONİTÖR/SONİA 4+1 HOPARLÖR/ASUS 350W(peak 400)>VGA/LOGİTECH QUİCKCAM MESSENGER
antiyoba

27 Haziran 2008; 16:30:36 

Bios pilin bitmiş olabilir. Servistekilerin aklına gelip değiştirmedilerse onu dene.
atasoyh

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 17:18:58 

quote:

Orjinalden alıntı: gktgys

işlemci fanı falan bozuk olmasın yada heatsink i kirli

işlemci kısmında bir sorun oldugunu dusunmuyorum, aksam daha ıyı anlarım sanırım.

quote:

Bios pilin bitmiş olabilir. Servistekilerin aklına gelip değiştirmedilerse onu dene.

aksamkı testın sonucuna gore deneyebılırım.

TOSHIBA A200-1AH

#FireLord#

27 Haziran 2008; 18:14:12 

dostum 1. si bence anakartında sorun vardır 2. si pc için temizmi bazen kirden fan lar kapanıyor ve pc kendini kilitliyor .donma yapar 3. ise pirizlerini kontrol et voltaj faln elektirik kaçağı olmasın sağlam prizler kullan...

Kula kul olmak için atılmadık meydana
Biz yalnız Hakikate Hakka secde ederiz
Nasıl girdiyse dava sahipleri zindana
Bilsinki kahbe devir bizde öyle gireriz
ahmetkep

27 Haziran 2008; 18:44:00 

parçalarından biri bozuk orası kesin gibi.benimde tahminim anakart oldu.

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,320 GB Maxtor HDD , LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> TEKNIK SERVISI COZEMEDIGI SORUN??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri
AMD Puma Lansmanı ASUS
ASUSun AMD Puma platformuna sahip ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız