arkadaşlar benim t68i ekranı 256 renk.Bunu daha kaliteli ekranlarla değiştirme imaknım var mı? Teknik serviste çalışmış arkadaşlar belki bilir.Acaba başka modellerle uyumlu mu?
Kardes ekran alıp degistircegine türkcellin kampanyasındaki teli al bence
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
arkadaşlar benim t68i ekranı 256 renk.Bunu daha kaliteli ekranlarla değiştirme imaknım var mı? Teknik serviste çalışmış arkadaşlar belki bilir.Acaba başka modellerle uyumlu mu?
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Allahım yaaa... Arkadaşlar ben bu telefonun tipini çok beğeniyorum.Fakirlikle nasıl bağlantı kuruyorsunuz. 60 lira masraf yaptım ben buna sevdiğim için.Kamerasını aldım kılıf aldım data kablosu filan.Zaten imzamdada görürsünüz alınık t 68 i aksesuarları diye. Hayranım bu telefonun tipine ve benim için ömürlük. Yoksa almaya kalksam iyisinide alırım ki zaten iyiside var elimde N91. Sanırım anlaşılmıştır.
Ayrıca birilerine fakir demekte hiç hoş değil.Çok zenginsen tanıdığım fakirler var onları yönlendireyim sana hediye edersin.
Fakirlikle bende bir bağlantı kuramadım bu kadar itici olmayın. Ayrıca T68i yi bende çok severim çok şekil bir telefon çok beğeniyorum eski olmasına rağmen. Bir tane olacaktı bende keşke sahip çıksaydım kimbilir nerelerde şimdi. Ekran olayı bence yalan olur kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 2 Temmuz 2008; 3:40:34 >
Daha önce 4096 bir ekranla 65536 ekranın değiştirildiği bir konu vardı yabancı bir forumda telefon görüntü vermiyordu ekran gökkuşağı şeklindeydi sanırım t68i de de bu sorunu yaşarız. Bende de 1 adet t68i var ve n95 8gb sirocco gibi telefonlar kullanmama rağmen bunu bırakamıyorum.3ncü hattımda duruyor.1 haftaya yakın gidiyor bataryası bu benim için çok iyi bir süre.Bende çok masraf yaptım bu telefona. Yeni joistik taktırdım genpada Mikrofonu hoparlörü değiştirttim Kamera aldım Mp3 player aparatı aldım Data kanlosu aldım Yan sanayi bir kapak aldım
Sizden ufak bir ricam var:Eğer orjinal kapak bulursanız ya da satılan bir yer biliyorsanız bana haber verin lütfen ben bir iki orjinal kapak buldum ama onlar düz t68 indi ben t68i arıyorum ama rengi daha güzel olduğu için
sizi en iyi ben anlarım k790 varken sırf iki telefon sevmediğim için 6210 a tercih ettim he bu arada ben telefoncuda çalışıyorum sordum teknik servise hafif bir gülümseme ile olmaz dediler sebebi ise girişlerin farkı ve yazılımın onu desteklememesi
...düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şemsilepervane -- 2 Temmuz 2008; 10:56:26 >