Bunu mu almalıyım yoksa bundan 2 tane mi? Hangisi daha performanslı olur? Sanıyorum 2 GB daha mantıklı çünkü daha sonra 1 adet daha alıp 4GB yapma şansım var? Anakartım Asus P5VD2-VM, işlemcim Pentium D 1.8 Ghz. COlin Mcrea Rally Dirt 1 GB ram ile kastığı için yükseltmek istiyorum. Ekran kartım Axle GeForce 6600 512 MB.
Bence senin 1 gb ın yanına bi tane daha tak. İlerde RAM takmak yeterli olmıcaktır sisteme. Nehalem ucuzlayıncaya kadar 2gb RAM senin sisteminle idare edebilir. Oyunlarda kasmasının nedeni daha çok ekran kartıdır. 2gb RAM sana her oyunda yeter ama ama o sistem her oyunu kaldırmayabilir. Bence 1gb daha al bekle. Ayrıca 2 tane RAM dual çalışacağı için daha hızlı olur...
Bu yüzden CORSAIR TWIN2X 2GB (1X2) 800Mhz DDR2 SOĞUTUCULU rami kullanamazsın.Aslında kullanırsın ama 667 MHz de çalışacağı için gereksiz bir seçim olur.
vistayı boş verin zaten arkadaşlar ram alırken vista takmayın windows 7 çok daha az ram kullanacak yani 2 gb 667 mhz iyidir bence yanına bir tane daha 2 gb alınırsa uçar
Birde bu vista'da Flash bellek ram olarak kullanılıyor falan diyorlar? Bende 1 GB ram var sadece 1 GB ını mı kullanmalıyım flash belleğin? Gerçek ram kadar verimli olur mu? Birde bu 2 GB 667 Mhz ramda neden soğutucu yok?