Vodafone nin 2008 sonu kapsama hedefi TOPLAM:11.000 BAZ İSTASYONU Türkiye’de nüfusu 1000< yerlesim yerlerinin kapsanması tamamlanmıs olup, 2008 yılı sonuna kadar nüfusu 500< olan yerlesim yerleri tamamen kapsanacaktır Su an itibariyle kapsanan nüfus oranı %98,3 olup, 2008 sonunda bu oran %99,3 olarak gerçeklesecektir Kaynak: http://www.tbv.org.tr/UserFiles/File/telekom/as.pdf
S.volkan tamamen tahmin olacak ama 3000 e yakın kurduk diyorlardı en son..telsimden kalan 5500-6000 civarı olsa... şu an ki baz istasyonu sayısını 8.500-9.000 civarı tahmin ediyorum... yıl sonuna kadarda 2.500-3000 adet kurulursa... yıl sonu tahminim turkcell 14.000 vodafone 11.000
nev site lar devam ediyor ayrıca telsimden kalma sahalarda swap çalışmaları devam ediyor vodafone çalışıyor ama önce şebeke güçlendirmesine önnem veriyorlar eski telsimden kalma istasyonar varki aklınız hayaliniz durur bi kurulurken uğramış adamlar öyle yerler var hatta kimsenin yerini bilmediği bazlar neredeyse yada yerleri unutulmuş adresler değişmiş. istanbulda avrupa ve asya toplamda 1700 e yakın baz istasyonu mevcut. bunların kimi yenileniyor kimi yeniden yapılıyor. kısa zamanda daha iyi olacağını konuşurken anlayacağız arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: sevimlican
S.volkan tamamen tahmin olacak ama 3000 e yakın kurduk diyorlardı en son..telsimden kalan 5500-6000 civarı olsa... şu an ki baz istasyonu sayısını 8.500-9.000 civarı tahmin ediyorum... yıl sonuna kadarda 2.500-3000 adet kurulursa... yıl sonu tahminim turkcell 14.000 vodafone 11.000