s.volkan bizim apartmanın içindede vodafone 1 barem turkcell 1 barem çekiyor avea çekmiyor..
ya böyle yerler olmaması gerek, operatörler kapsadık diye atlıyorlar sonra. 2008 yılında bir apartmanda nasıl olurda 1 diş anca çeker 3 operatörde anlamıyorum ben.
bizim mahalleye vodafone yeni baz istasyonu kurdu ..ayrıca mahallede daha önceden beri turkcell vericiside var...fakat apartman içindeki ve asansördeki çekim hiç değişmedi hep aynı..Allahtan evde full çekiyor
12 kez Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm, tereddütü olan varsa hattımın haraketlerinden belgeler gösteririm. Çoğunda bakım yapılıyor, yapıldı diye mesaj gönderdiler, mahallemde halen Vodafone'da bir gelişme yok. Vodafone kullanmak istiyorum deli gibi ama nasip. Turkcell de çekmiyordu, adamlar 3-4 kez aradılar bir şikayetim için, sokağımdan herşeyime kadar tüm detayları aktardım. Artık daha iyi.
bende 1.5 senedir sorun yaşanan 4 bölge hakkında en az 40-50 tane mail atmışımdır. ve 40-50 tane "ilgili birimimize aktarılmıştır" cevabı aldım. yukarıdaki sms bilgilendirmesi de 20 kere telefonuma gelmiştir. 3 bölgedeki sorun 5-6 ay önce 3 yeni baz kurularak çözüldü. 1 bölgedeki sorun 15 gün önce bir baz istasyonunun yerinin değiştirilmesiyle çözüldü. ve ayrıca eski 2 tane baz istasyonu yenilendi.
demek istediğim vodafone'a göndermiş olduğunuz her problem kontrol ediliyor ve çözümleniyor.size verlen cevaplar her ne kadar sizi tatmin etmesede. ama bazıları zaman alıyor dediğim gibi 1,5 senedir mail attığım yerdeki problemi 15 gün önce çözdüler ama diğer 3 sorunu daha çabuk çözdüler.
müşteri hizmetlerine mail atmaya devam
KARAKARTAL 1903 KİM NE DERSE DESİN TEK HATTIM VODAFONE
ulastırma bakanı bu sene sonuda tum operatorlerın turkıyenın her yerınde full cekecegını soyledı bu mumkunmu ve bu hemen olacak bır seymı cekmeyen daha cok yerler var vodafone ve aveanın bunu bıtırebılıermı teknık olarak bu mumkunmu bence ımkansız gıbı daha cekmeyen bence cok yerler var
ulastırma bakanı bu sene sonuda tum operatorlerın turkıyenın her yerınde full cekecegını soyledı bu mumkunmu ve bu hemen olacak bır seymı cekmeyen daha cok yerler var vodafone ve aveanın bunu bıtırebılıermı teknık olarak bu mumkunmu bence ımkansız gıbı daha cekmeyen bence cok yerler var