telefon içinde olan 10 foto var : donald duck ın torunu cami li foto sonra manzara vs :) yani boyutunu filan bilsem en azından foto arıycam o nu da bilmiyorum ...
ARIKAN dost , işlemi biliyorum ama bana tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim , fakat olay farklı anlayacağın üzere :(
Boyutu 320*240 yada 240*320 bilgisayarda fotoğrafları bu boyutlarda yeniden boyutlandırılması gerekiyor.Onu yaparsan istediğin fotoyu ekrana koyarsın Zaten bu telefonlardaki 0 dediğin fotolar satandart.Dedğim gibi yeniden boyutlandır.Ve de 20kb yi geçmesin fotolar.Sevgiler
Trident mb 600 t *#3646633# kodunu girmeyin!!!! :) neden ? girdiginiz zaman ayarlar 0 laniyor ve varsayılan yani fabrika ayari yok ozellikle lcd ekran ayarları bilmiyorsaniz geri getiremesiniz. giren biri varsa ve geri getiremiyorum diyorsa kucuk bir oneri :) menu/ayarlar /telefon ayarları / cesitli ayarlar /daki ekran arkaplan ışığı kac seviye 6 seviye duzeltmek icinde sırasıyla *#3646633# cihaz / pmic 6318 /lcm bl setting /seviye 1 en dusuk işik seviye 2 seviye 3 vs en iyi sonucu frekans 250 gorev 200 de aliyorsunuz o da seviye 6 olması gerek. telefonun gercek boyutu tam ekran resim icin 240*400 resimlerinizi bu boyuta cevirin. simdilik kesfedebildiklerim bu kadar oldukca yazarim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressiven -- 28 Eylül 2008; 17:03:28 >