Evet fikirlerinizi bekliyorum bana sorarsanız i pod thouch ın kullanımı son derece zor dokunmatik olması ekran çizimini kolaylaştırıyor.
Sana sorarsak yandık demek ki. Walkman mi derken tam olarak hangi cihazdan bahsediyorsun? Sony Ericsson'ın Walkman serisinden mi, yoksa şu kasetçalarlı antika walkmanlerden mi? Yanıtın ne olursa olsun elbette iPod touch ile karşılaştırılamayacak ürünler.
Neredeyse bir bilgisayara dönüşmesinin haricinde yassı olması nedeniyle ipod touch cepte yada sanki hiç yer kaplamıyor gibi duruyor , şişkinlik yapmıyor. Ayrıca kullnımı da çok rahat tek elle bile gayet rahat kullanılıyor. Kesinlikle ipod touch.
Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.
Bu kaçıncı karşılaştırma konusu bilmiyorum. Sürekli aynı özellikler anlatılıyor. Önce diğer konuları bir inceleseniz ondan sonra sorsanız? Sen zaten bana sorarsanız diye başlayıp yorumunu yapmışsın ama yaptığın yorum zaten forumu hiç okumadığını belli ediyor. İki aletin de özellikleri belli. Sana hangisi lazımsa, hangisi işine yarayacaksa onu al.
Bu kaçıncı karşılaştırma konusu bilmiyorum. Sürekli aynı özellikler anlatılıyor. Önce diğer konuları bir inceleseniz ondan sonra sorsanız? Sen zaten bana sorarsanız diye başlayıp yorumunu yapmışsın ama yaptığın yorum zaten forumu hiç okumadığını belli ediyor. İki aletin de özellikleri belli. Sana hangisi lazımsa, hangisi işine yarayacaksa onu al.
kesinlikle ipod touch ekran ile ilgili süphelerin warsa youtube da videoları izlemeni tavsiye ederim bende ipod classic 80gb war ama en kısa sürede ipod touch a gecmek istiorum