Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
i pod thouch mi walkman mi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> i pod thouch mi walkman mi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Atomx34

27 Haziran 2008; 8:58:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet fikirlerinizi bekliyorum bana sorarsanız i pod thouch ın kullanımı son derece zor dokunmatik olması ekran çizimini kolaylaştırıyor.

XanderJR

27 Haziran 2008; 9:24:46 

iPod Touchın ekranı kolay kolay çizilmez dostum ayrıca dokunmatik oluşu kullanımı zorlaştırmıyor aksine kolaylaştırıyor

Ѿ APPLE IPHONE 16 GB | IPOD TOUCH 8 GB
Ѿ LG R405 MODDED | HP w2207 22"
Ѿ SONY PSP SLIM 4.01
Ѿ iPhonedo.com
Replica_Gun_Snatch

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Haziran 2008; 10:37:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Atomx34

Evet fikirlerinizi bekliyorum bana sorarsanız i pod thouch ın kullanımı son derece zor dokunmatik olması ekran çizimini kolaylaştırıyor.

Sana sorarsak yandık demek ki. Walkman mi derken tam olarak hangi cihazdan bahsediyorsun? Sony Ericsson'ın Walkman serisinden mi, yoksa şu kasetçalarlı antika walkmanlerden mi? Yanıtın ne olursa olsun elbette iPod touch ile karşılaştırılamayacak ürünler.

gereksizler.com yazar arıyor! + e-mail dağıtıyor.

Herkes oyuncu olabilir ama ben yönetmenim.
İstediğime rol, istediğime yol veririm.
Poibra

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 10:47:47 

Neredeyse bir bilgisayara dönüşmesinin haricinde yassı olması nedeniyle ipod touch cepte yada sanki hiç yer kaplamıyor gibi duruyor , şişkinlik yapmıyor. Ayrıca kullnımı da çok rahat tek elle bile gayet rahat kullanılıyor. Kesinlikle ipod touch.

Philips 190x6fb 19" Lcd |Creative X-Fi Xtreme Audio | Logitech x540 Surround Speakers

head

27 Haziran 2008; 15:53:15 

ipod touch gerçekten hariha bir cihaz

Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.
Amorph

27 Haziran 2008; 16:12:09 

Bu kaçıncı karşılaştırma konusu bilmiyorum. Sürekli aynı özellikler anlatılıyor. Önce diğer konuları bir inceleseniz ondan sonra sorsanız? Sen zaten bana sorarsanız diye başlayıp yorumunu yapmışsın ama yaptığın yorum zaten forumu hiç okumadığını belli ediyor. İki aletin de özellikleri belli. Sana hangisi lazımsa, hangisi işine yarayacaksa onu al.

..Oğuz

28 Haziran 2008; 17:39:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Amorph

Bu kaçıncı karşılaştırma konusu bilmiyorum. Sürekli aynı özellikler anlatılıyor. Önce diğer konuları bir inceleseniz ondan sonra sorsanız? Sen zaten bana sorarsanız diye başlayıp yorumunu yapmışsın ama yaptığın yorum zaten forumu hiç okumadığını belli ediyor. İki aletin de özellikleri belli. Sana hangisi lazımsa, hangisi işine yarayacaksa onu al.

Sakin

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
Tolqan

28 Haziran 2008; 17:44:12 

kesinlikle ipod touch ekran ile ilgili süphelerin warsa youtube da videoları izlemeni tavsiye ederim bende ipod classic 80gb war ama en kısa sürede ipod touch a gecmek istiorum

muratalagoz

28 Haziran 2008; 23:01:46 

gereksiz bir karşılaştırma mp3 playerde touchun üstüne yok zaten adamlar yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar bizede afiyetle kullanmak kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 28 Haziran 2008; 23:02:07 >

herşeyin iyisi
serkanky

28 Haziran 2008; 23:52:27 

alın bi walkman kurtulun mp3 derdi yok şarj derdi yok pil bittimi tak iki tane kalem pil devam mis gibi koy kaseti dinle

Ekteki dosya (1)

Sennheiser CX500 - Sennheiser MX550
y_ahmet

4 Temmuz 2008; 23:49:45 

Tamam şu an iPod touch en iyi cihaz olabilir ama iPod lar çıkmadan önce hepiniz paşa paşa walkman dinliyordunuz.Unuttunuz herhalde.

Walkman bir efsane ayrıca.Ve şu anda nanodan daha iyi cihazları var sony'nin.Bence boşuna küçümsemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 4 Temmuz 2008; 23:50:36 >

ZiR0

5 Temmuz 2008; 0:16:11 

iPod dan önce discman lar vardı. 150 sarkı atardık bi "sidiye" [CD]. Walkmanler de güzeldi. Ama kasetleri cok cabuk bozluodu ya :D

Tun4
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 279 günü kaldı.

5 Temmuz 2008; 12:22:04 

quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

alın bi walkman kurtulun mp3 derdi yok şarj derdi yok pil bittimi tak iki tane kalem pil devam mis gibi koy kaseti dinle

ipod touch tabiki de nıe bole bı soru sordun_?

demong

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 17:42:55 

quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

bende vardı yahu bundan, şimdide mega bass lı olan serisinden var bitane hala çalışıyor, arada kasetlerimi dinliyorum, ipod dan daha iyi ses veriyo

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> i pod thouch mi walkman mi Sayfa: [1]
Buraya git: