Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
silverpower 400w 8800gt için yeterlimidir?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> silverpower 400w 8800gt için yeterlimidir? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Spirit_of_sLy

27 Haziran 2008; 5:35:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ilk olarak 8800gt için fan tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?

bir diğer sorum ise

silverpower güç kaynağı var elimde ve 8800gt yi kardeşime vermeyi planlıyorum ,kardeşimin bilgisayarında liteon 300w güç kaynağı bulunmaktadır.geçende foruma konu açmıştım bu liteon 300w ile çalışırmı 8800gt diye fakat "sakın takma,anakartı ,ekran kartını yakarsın "gibi uyarılar almıştım.peki bu aşağıdaki linkte bulunan güç kaynağı ile çalıştırabiliriyim 8800gt yi bir sorun olurmu? silverpower 400w;

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=54&products_id=1054

ayrıca arkadaşlar ekran kartınaq bios voltaj mod uyguladım stock değerlerinde gpu 600mhz di.volt mod ile 695mhz de kullandım.3dmark06 da fps ler en az 15 pfs arttı..fakat oyunlara girdiğimde aynı karelerde stock değerler ile hep aynı fps leri verdi bununn nedeni nedir?boşamı oc yaptık?sadece 3dmarkta öne çıktı oyunlarda hep aynı kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 27 Haziran 2008; 12:36:29 >

Spirit_of_sLy

27 Haziran 2008; 14:43:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

up.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> silverpower 400w 8800gt için yeterlimidir? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xilence XP800 PSU video
Xilence den fiyat performans kategorisinde iyi bir guc kaynagi
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç