Bugün bir GPS receiver aldım. SE P990i kullanıyorum. P1i'de GPS programı var sanırım. Bu programı ya da Türkiye haritası olan başka bir GPS programını nereden edinebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_t_destek -- 4 Ağustos 2008; 23:26:38 >
Bugün bir GPS receiver aldım. SE P990i kullanıyorum. P1i'de GPS programı var sanırım. Bu programı ya da Türkiye haritası olan başka bir GPS programını nereden edinebilirim? Haritayı GPRS'den güncellememesi benim için önemli.
p1i de var ama gprs ten güncelliyor wayfindr ortalama aylık sürekli kullanımda 10mb kullanılıyor oda 10ytl civarıdır:)
tomtom var bide ama onunda türkiye haritasini bulmak meseleydi en son baktıgımda.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Bugün bir GPS receiver aldım. SE P990i kullanıyorum. P1i'de GPS programı var sanırım. Bu programı ya da Türkiye haritası olan başka bir GPS programını nereden edinebilirim? Haritayı GPRS'den güncellememesi benim için önemli.
p1i de var ama gprs ten güncelliyor wayfindr ortalama aylık sürekli kullanımda 10mb kullanılıyor oda 10ytl civarıdır:)
10 MB ise hiçbir şey değil. Bu programı P990i için bulabilir miyiz?