şu an e6700 kullanıyorum ekran kartı tam performas gösteremiyo hangi işlemciyi tavsiye dersiniz 8800gtx den tam performas almak için e6700 oc yapsam çok fark edermi
Q6600 ile tam performans yakalanıyor diye duyumlarım olmuştu. Yalnız çok büyük bir fark olacağını tahmin etmiyorum.şu anki işlemcine oc yap niye duruyosun .test et ve kendin gör
oc hakkında fazla bi bilgim yok çokbi fark etmiycekse riske girmiyim diyorum
oc ile riske girmezsin.power sağlam olsun yeter.bende çok iyi bilgiye sahip değilim ama araştırmalarım bunu gösteriyor.sitede oc ile ilgili bilgiler ,makaleler var.onları okumanı tavsiye ederim. şu an bende 8800 gt var.işlemci seninkinden daha düşük(dual core2,4 e2220).power iyi olmadıgı için şu an dokunmuyorum.her oyunu full detay açtığına göre acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.ilerde power alınca bende oc yapıcam...
şu an e6700 kullanıyorum ekran kartı tam performas gösteremiyo hangi işlemciyi tavsiye dersiniz 8800gtx den tam performas almak için e6700 oc yapsam çok fark edermi
Farkeder tabi ama darboğaz yapmaz. 2.4 GHz Core2 Duo veya 3 GHz Amd hiçbir alette darboğaz yapmazlar. Serverlar hariç.
ne yaptiniz siz yau ben E6300 ile oc siz halde tam performans alirken siz nasil alamiyorsunuz kart su anda normal deger lerinde calisiyor islemci de normal degerleride 1.8 GHZ de calisiyor anladmadim gitti crysis te 1280.1024 te 2XAA ile 24-30 arasi geziniyor AA siz 30-40 arasinda geziniyor nasil oluyorda darbogaz oluyor anlamadim