Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hardware firewall yerine software firewall

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Hardware firewall yerine software firewall Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CuM_B@B@

27 Haziran 2008; 0:36:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar

çalıştığım kamu kuruluşunda yaklaşık 150 makina var ve bu makinalar SHDSL üzerinden PANDA GETADEFENDER firewall üzerinden internet'e çıkış yapıyolar.

ben bu hardware firewall yerine software firewall kullanmak istiyorum. yaptığım ufak çaplı testlerde gördüğüm kadarı ile panda firewall'ı aradan çıkardığım zaman makinalar haliyle daha rahat internet'e çıkış yapabiliyolar.

Sistem üzerinde panda yerine software bi yazılım kullansam acaba sistem daha rahat mı çalışır ?
eğer daha rahat çalışırsa ne gibi işlemler yapmam lazım yada hangi sistemleri önerirsiniz. bu konuda network uzmanı arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.

şimdiden teşekkürler

Bilgi paylaştıkça çoğalır...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Hardware firewall yerine software firewall Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?
Nokia N82 video inceleme
Nokianın görüntüleme ve navigasyon ustası N82

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir