fişi kontrol ediyorum,,takılı...boşluk yok... bilgisayar masasına yada klavye rafına dokununca aniden kasa cartt diye kapanıyor.. üçlü kabloda sorun mu war diye baktım diğerleri çalışıyor monitör,hoparlör falan acaba psu da sorun mu warrr..? bu sorunu nasıl halledebilirim?
fişi kontrol ediyorum,,takılı...boşluk yok... bilgisayar masasına yada klavye rafına dokununca aniden kasa cartt diye kapanıyor.. üçlü kabloda sorun mu war diye baktım diğerleri çalışıyor monitör,hoparlör falan acaba psu da sorun mu warrr..? bu sorunu nasıl halledebilirim?
güç kablosu bozuk kabloda temassızlık olablir yada psu girişinde problem var ama kesinlikle o kabloyu degiş aynı sorunu bugün bende yasadım kabloyu degişcem
Intel Core2 Duo E6600 @ 3.24 Ghz[ısı] = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 red moon = Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Samsung Syncmaster 732N plus = Lg GSA-H44N = Microsoft Lazer Desktop 6000 = Creative Inspire M5300 = Hp Photosmart 3310 = Microsoft Lifecam VX-6000 = Airties AP-301 = Kaspersky Internet Security 2009 =3D Mark Vantage score & Vista score
psu da çif kablo girişi var... bir erk-bir de dişi.. dişi olanı kullanıyorum... erk kablo mu lasam..?
quote:
Orjinalden alıntı: jnrgndz_798
quote:
Orjinalden alıntı: acars55
güç kablosu bozuk kabloda temassızlık olablir yada psu girişinde problem var ama kesinlikle o kabloyu degiş aynı sorunu bugün bende yasadım kabloyu degişcem