warcraft sistemi çok zorlucak bi oyun değil zaten, sıcaklıklar normal sadece ekran kartı sanki biraz fazla ısınmış gibi geldi warcraft'ı ben 32mb ekran kartıyla oynadıgım dönemleri hatırlıyorum çok yüksek grafik gereksinimi isteyen bir oyun değil yani ekran karıtını o kadar ısıtmaması lazım..
everest'e güvenmeyin. bakın cpu1, cpu2 ve cpu değerleri farklı. anakart 45 da derece diyor. işlemci 33 derece. anakart üreticisinin sağladığı programlara bakın. misal asus'ta pc probe gibi
zaten şu aralar klimasız bir ortamda boşta 33 derece olacak kaç işlemci var ki? ekran kartı ve işlemci fazla sıcaklardan iptal olmuş olabilir. soğutma önlemleri almanız gerekebilir
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
everest'e güvenmeyin. bakın cpu1, cpu2 ve cpu değerleri farklı. anakart 45 da derece diyor. işlemci 33 derece. anakart üreticisinin sağladığı programlara bakın. misal asus'ta pc probe gibi
zaten şu aralar klimasız bir ortamda boşta 33 derece olacak kaç işlemci var ki? ekran kartı ve işlemci fazla sıcaklardan iptal olmuş olabilir. soğutma önlemleri almanız gerekebilir
CPU1-> 1.Cekirdek CPU2-> 2. Cekirdek CPU-> CPU nun isisi.. Yani 3unun farkli olmasi gayet dogal ve normal..
Biri şu no signal hatasını duzeltmeme yardımcı olabilirmi.:) monitor kablolarına baktım cıkarıp yeniden taktım.ama oyunlara girince saniyede no signal hatası geliyor.
CPU1-> 1.Cekirdek CPU2-> 2. Cekirdek CPU-> CPU nun isisi.. Yani 3unun farkli olmasi gayet dogal ve normal..
teşekkürler. 12 seneden fazla oldu. ortaokul, lise, üniversite, iş hayatı derken ama çözemedik şu ingilizceyi. Yardım gelince anca kafa basıyor
benim değinmek istediğim aralarındaki farkın fazla olduğuydu. lütfen böyle basit şeylerle gelmeyin. yazdığınıza yazık. cpu1 41 derece, cpu2 40 derece işlemci toplamda 33 derece. bu göstergenin doğal olmadığını düşünüyorum. belirttiğim şey buydu. 1-2 derece fark olur ama bu kadar olmaz. everest saçmalıyor.
arkadaşın ekran kartı sorununa gelirsek, oyunlara girince no signal uyarısı alıyorum demişsin. yani masaüstündeyken görüntü var? öyleyse tek bir açıklama olabilr, fazla sıcaktan ötürü ekran kartı kendini iptal ediyor.
hiç açılmasa ekran kartının iyi takılıp takılmadığını kontrol edin derdim
Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt