bende de var bir tane, hemde aldığımın ilk haftasında çıktı...bende kırmızı zeminde siyah, diğer zeminlerde turkuaz bir pikselim var...ama tam ölü değil sıkışmış pikselmiş bu...
seninkini bilmiyorum ama benimkinde 6 ve üstü ölü piksele veriyor garantiyi...
foreverkobe
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
26 Haziran 2008; 23:38:33
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
bende de var bir tane, hemde aldığımın ilk haftasında çıktı...bende kırmızı zeminde siyah, diğer zeminlerde turkuaz bir pikselim var...ama tam ölü değil sıkışmış pikselmiş bu...
Belki benimki de ölmemiştir daha bilmiyorum pek anlamam ancak rengi farklı olarak görünüyor o ölü piksel garantisini kaç ölü piksele verdiğini monitörün kitapçıklarından öğrenebilir miyim?
foreverkobe
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
26 Haziran 2008; 23:41:08
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Sorma hocam benim pc 1 hafta önce egldi ekran kartı sorunlu çıktı falan derken daha dün kullanma fırsatı bulabildim,şimdi de ölü piksel çıktı.
Artık şuna inanıyorum hiçbir şeyin iyisi bana denk gelmiyor,nerede bozuk dandik hem bana denk gelir...
Belki benimki de ölmemiştir daha bilmiyorum pek anlamam ancak rengi farklı olarak görünüyor o ölü piksel garantisini kaç ölü piksele verdiğini monitörün kitapçıklarından öğrenebilir miyim?
kutusunda gelen belgelerde yazabilir...yazmıyorsa aldığın yerle yada türkiye ithalatçısı ile irtibata geç...