Bimeks'in yaptığı kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum da birden içime bi kurt düştü acaba yanlış mı yapıyorum diye bu modelle ilgili bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi acaba Özellikleri bunlar İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo İşlemci Numarası : T8300 İşlemci Hızı : 2.40 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB Veri yolu Hızı : 800 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek : 3072.00 MB Max. Bellek Desteği : 4096 MB Bellek Türü : DDR2 Ekran Boyutu : 14.1 " Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px Parlak Ekran : Evet/Var Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8400M GS Ekran Kartı Belleği : 128 MB Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü : DVD±RW DL Kablosuz Ağ : 802.11g, 802.11b, 802.11a Kablolu Ağ : Ethernet 10/100 Modem : 56K Fax/Modem Hoparlör Türü : Altec Lansing® Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR Dahili Web Kamera : Evet/Var Uzaktan Kumanda : Evet/Var Klavye : Türkçe Q Ağırlık : 2.50 kg
bende almaya düşünüyorum da.. eksan kartı için 128 mb atanan olmak üzere toplam 1047 mb falan diyo.. ben şimdi mesela 512 mb ekran kartı gerektiren bi oyun falan çalıştırabilirmiyim.. ben anlamadım bu paylaşımlı olayını falan ya.. biri bişii diyebilirmi acaba??
ekran kartı 8400 orta halli bir kart...fazla bişey beklememek gerek. ...mb kapasitesinin fazla bir önemi yok ramlerden faydalanarak gerektiğinde mb kapasitesini arttıracağı anlamına geliyor
Merhabalar, kardeşim bu laptop'u kullanıyor, şunu söyleyeyim, üst düzey bir alet. İşlemcisi zaten tartışılmaz, 3gb ram'i var, ekran kartının 8400m olması dışında hiçbir negatif özelliği yok. 14 inç ekranı olması bana göre en güzel özelliği. Bilmiyorum farkında mısınız ama bu özelliklerde bu fiyata (1600 YTL) piyasada laptop yok. Bu aralar laptop almayı düşünenler bunu tercih etmeli. En büyük dezavantajı, biraz genç ya da çocukların sevebileceği bir tasarıma sahip. 30 ve üstü yaşında olanlar uzak durmalı. Dış yüzeyi falsolu anlayacağınız...
Merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim buradan. Fotoğraf koymamı isteyen olursa şimdiden söyleyeyim, laptop kardeşimin olduğundan bir, bir buçuk hafta sonra görüşeceğimiz için şu sıralar fotoğraf koyamam.
Merhabalar, kardeşim bu laptop'u kullanıyor, şunu söyleyeyim, üst düzey bir alet. İşlemcisi zaten tartışılmaz, 3gb ram'i var, ekran kartının 8400m olması dışında hiçbir negatif özelliği yok. 14 inç ekranı olması bana göre en güzel özelliği. Bilmiyorum farkında mısınız ama bu özelliklerde bu fiyata (1600 YTL) piyasada laptop yok. Bu aralar laptop almayı düşünenler bunu tercih etmeli. En büyük dezavantajı, biraz genç ya da çocukların sevebileceği bir tasarıma sahip. 30 ve üstü yaşında olanlar uzak durmalı. Dış yüzeyi falsolu anlayacağınız...
Merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim buradan. Fotoğraf koymamı isteyen olursa şimdiden söyleyeyim, laptop kardeşimin olduğundan bir, bir buçuk hafta sonra görüşeceğimiz için şu sıralar fotoğraf koyamam.
Dostum ısınma olayı falan nasıl?
Malum hpler ısıyı seviyor .. Performans? Orta duzey oyunlarda problem varmı acaba ?
Eksikligi varsa yazarsan sevinirim.. Ayrıca bence tasarım guzel=)