Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
no service poblemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> no service poblemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ceketli

26 Haziran 2008; 20:49:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 3 hafta önce iphone aldım ilk hafta sorun çıkmadı fakat mmıthemer programından tema indirirken telefon kapandı ve 2 saat sonra açıldı ve ogünden beri no service yazıyo, ama telefon kayıtsız olduğu için telefonunuz kapanacaktır die msj almıştım, sizce yazılım problemimi yoksa telefonu kapattılarmı. Birde telefonun imei numarasını tk dan kontrol ettirdiğimde kayıt dışıdır diyo, acaba klonlanmış olmasının ihtimali varmı

ffff
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 21:39:15 

Aynen dediğin gibi olmuş gibi görünüyor.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
ceketli

26 Haziran 2008; 21:57:34 

klonlanmışmı yani??

ffff
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Haziran 2008; 0:30:27 

Evet aynen öyle olmuş.
Bu konuyla ilgili imzamdaki linkte 1. sayfada anlatım var.Onu okursanız sizin içinh faydalı olacaktır.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
mart07

27 Haziran 2008; 15:11:47 

Arkadasım telefonun once imei numarasını arkadaki kapaktaki numarayla aynı olup olmadıgını kontrol et eger aynıysa o numarayı tk dan arastır.Numaralar tutuyor ve kayıtsız gozukuyorsa sitede buyuk ihtimalle telefonun kayıtdısı oldugundan kapanmıstır.Klonlanma ihtimali düşüktür.Klonlanmıs olsa bile telefonu gerek yasal yollarla gerekse farklı biçimde kullanabilirsin.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> no service poblemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
DisplayLink
USB üzerinden monitör bağlantı teknolojisi
Sega Beijing 2008 video
Olimpiyat heyecanı bilgisayarlarınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç