arkadaşlar bende avast anti virüs yüklü.öyle pek bişey de indirmiyorum.illegal sitelerede pek girmiyorum.ama noluyosa pc ye.her zaman olmuyo.bilgisayarı açıyorum.internette gezinirken mozilla hata veriyo.masaüstünü yenileyince çoğu simge koyboluyo bilgisayarım,belgelerim bide geri dönüşüm kutusu kalıyor.sonra başlatta tüm programlara tıklayınca boş diyor.bilgisayara restart atınca pc düzeliyo.ama bu sorun sürekli var.
arkadaşlar bende avast anti virüs yüklü.öyle pek bişey de indirmiyorum.illegal sitelerede pek girmiyorum.ama noluyosa pc ye.her zaman olmuyo.bilgisayarı açıyorum.internette gezinirken mozilla hata veriyo.masaüstünü yenileyince çoğu simge koyboluyo bilgisayarım,belgelerim bide geri dönüşüm kutusu kalıyor.sonra başlatta tüm programlara tıklayınca boş diyor.bilgisayara restart atınca pc düzeliyo.ama bu sorun sürekli var.
nedir acaba?
nasıl kurtulurum?
ff3 ise ondan da kaynaklanıyo olabilir... eşeklik edip ff3'e terfi ettim beta olmasına rağmen...çok pişmanım dostlar.. çoooookkkkk
nedir acaba?
nasıl kurtulurum?
ff3 ise ondan da kaynaklanıyo olabilir... eşeklik edip ff3'e terfi ettim beta olmasına rağmen...çok pişmanım dostlar.. çoooookkkkk
hee şimdi anlıyorum.ben bi ara operaya geçtim.o zamanlar bişey yoktu.şimdi böyle olmaya başladı.sağol valla gözümü açtın.
FF3 var bende ne gibi sorun yaratıyor açar mısınız biraz ?
Avrupa futbolunun bu büyük ustası raket gibi sol ayağı , patriot füzesini andıran frikikleri ve inanılmaz gol paslarıyla Galatasaray ' ı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geldi.Hagi şampiyon filminin adeta başrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çıktı.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLİĞİN'' en ince örneklerini verdi.
nedir acaba?
nasıl kurtulurum?
İlk Olarak Bilgisayarına Format atmalısın daha sonra DH Üst konularındaki anti-virüs kampanyalarından yararlanarak benim kullandığım avira yi öneriyorum. Firefox için McAfee SiteAdivisior u yükleyebilirsin ve hataların yani virüslerin oluşmasını bir nebze olsun engellemiş olursun.