bugun gecube nin hd4850 sini aldım ve içinden güç dönüştürücü kablo çıkmadı 4 saat çarşıda aradım bulamadım kabloyu şimdi tekrar ankara sincan dan seyran bağlarına gideceğim alacak olan arkadaşların bilgisine sizde benim gibi gecube nin gazabına uğramayın kutu içeriğinde gğç dönüştürücü power kablosu yok . . .
Hangi firmaysa o telefonu aç ve fırça at(bilmiyormuş gibi yaparsan daha inandırıcı ve korkutucu olursun).Sonra sana yalvarsınlar değiştirelim diye.Bu olayın kargo ile alakası yok çünkü.Mutlaka değiştirmeleri ya da kabloyu göndermeleri gerekiyor.Merak etme.
yaptım bile gönderecekler yarın ama ekrankartı değil sadece kabloyu göndereceklermiş ben sizin için diyorum powerinizde pciex güç çıkışı yoksa aldığınız yerden isteyin yada gecube almayın
Benim 3870in içinden CF kablosu çıkmamıştı.Çokta önemli değil ama olması gereken bir şey.
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
GİGATEK in bi sucu yok giibi çünkü ekran kartının jrlatinini ben açtım iyi bir firma çok cana yakınlar nova gibi surat bi karış değiL gecubenin sorunu bence koymalıydı çünkü ekran kartını pciexp güç girişli yapıorsan dönüştürücüyüde koyacaksın
Benim 3870in içinden CF kablosu çıkmamıştı.Çokta önemli değil ama olması gereken bir şey.
cf kablosuz pc çalışıyor ama güç kablosuz çalışmıyor
Haklısın.Sadece kullancı olarak bir eksik belirttim.Belki sadece bana öyle denk geldi.
Zaten tek VPU Recover hatasıda bana denk gelmişti.
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
paketleme hatasından olmuş olabilir, her gecubede çıkmıcak die bişe yok, ayrıca sölesen bende vardı 15 tane kadar zaten powerimde çıkdığı için artıyor bende