1 hafta kadar önce hediye gelen sony k850i telefonuma yasal uyarı başlığı adı altında mesaj geldi şu şu emei numaralı tel kayıt dışıdır 1 hafta içinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurun.
nerden alındığını falan bilmiyorum ne yapmam gerekiyor
1 hafta kadar önce hediye gelen sony k850i telefonuma yasal uyarı başlığı adı altında mesaj geldi şu şu emei numaralı tel kayıt dışıdır 1 hafta içinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurun.
nerden alındığını falan bilmiyorum ne yapmam gerekiyor
yazıyı okudum teşekkürler ama kesin bişey yok. önceden gsm operatörleri 5 ytl ye bu kaydı yapıyordu bu sistem kalktımı ? ben ne yapmam lazım ? bu işi bilen birileri yok mu
Pasaportu bide telefonu alip herhangi bi turkcell-avea-vodafone bayiine gidip kayıt yaptirmak istiyorum diyosun. ücretsiz yapiyolar. En son sistem buydu. şahsen ben kendim yaptirdim. sonradan degismediyse olay bu.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Pasaportu bide telefonu alip herhangi bi turkcell-avea-vodafone bayiine gidip kayıt yaptirmak istiyorum diyosun. ücretsiz yapiyolar. En son sistem buydu. şahsen ben kendim yaptirdim. sonradan degismediyse olay bu.