Ben bir d smart kullanıcısı olarak bu listedeki bazı kanalların varlığından bile haberim yok. Ne zaman geldi de ne zaman paralı olacak? Ben mi uyuyorum yoksa bunlar el çabukluğu marifet olayına mı geçtiler anlamadım.
Durmadan inter aktif reklam geçeceklerine biraz da hem b - mailden ya da inter aktif bilgi verseler olmaz mı?
aaaaaa...Öyle demeyin bunlar süper kanallar...Digiturk kaç senedir peşlerinden koşuyorda alamıyor platformuna bu kanalları (şaka) 100 milyon olsa bile kaçırmayın
Bu kanallar izlemek isteyen arkadaşlar varsa parasını verip izler arz talep meselesi arkadaşlar.Ben bedava oldukları zamanda izlemiyordum şimdi de izlemem izlemek isteyen de parasını ödeyip izler .Bence d-smart ı hemen yerden yere vurmanın bi anlamı yok ben geçen sene haziran ayından beri d-smart kullanıyorum 1 seneden beri gayet memnunum aldığımdan beri tüm kanallar bedava yeni gelecek kanalların paralı olabileceği o zamanda belirtilmişti. Bu site de bu konu birçok yerde yazıld ama bazı arkadaşların kafası bu olayı hala almıyor sanırım. Bundan sonra da gelebilecek kanallar paralı olabilir isteyen de parasını ödeyip izler. Sonuç olarak d-smart üyesi olarak ben gayet memnunum... He canım isterse ilerde başka bir platformada üye olabilirim.Bence bu tür karalama kampanyaları yapmayta çalışmaya gerek yok ...
* ESPN Classic pek bize uyan bi spor kanalı değil eurosportu 50 kere tercih ederim * Sytle Network daha çok bayanlara yönelik bi kanal bnim pek ilgimi çekmiyor
* NASN * Dog TV * FootSchool * CoolSmart * Beyaz Perde TV
bu 5 kanal ise pek işe yaramaz o kadar para verilmez sırf bu kanallar için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe-black -- 27 Haziran 2008; 19:34:44 >
Sanırım ücretlendirme(paket halinde hepsi); Aylık 10 ytl 6 Aylık 45 ytl 12 Aylık 60 ytl
Şeklinde. Biraz yüksek bir fiyat gibi ama dsmart kullananlar değerlendirirse daha doğru olur...
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
Euro2008 yüzünden Dsmart aldım ama açıkçası 2 belgesel ve 4-5 çocuk kanalı dışında pek tavsiye edilecek yanı yok...ama Allah için görüntü kalitesi çok iyi (normal uydu ile kıyaslarsam).. Ayrıca yukarıda bahsi geçen kanallar bedava bile olsa genel izleyici kitlesi için hiçbirşey ifade etmiyor, kaç kişi bu kanallara para verir gerçekten merak ediyorum.