Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: D smart para istemeye başladı..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: D smart para istemeye başladı.. Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mai80

1 Temmuz 2008; 14:25:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar neyi ortaya koymaya çalışıyorsunuz anlam veremiyoum.Burda yazılanlara baknca sanki bazı arkadaşlar d-smartı kötüleyip kullanıcılarının aklını çelmeye çalışıyolar hissine kapılıyorum.Bende d-smart kullanıcısıyım gayette memnunum. Ayrıca ligler başlayınca digiye üye olmayı da düşünüyorum. Ancak burdaki eleştirileri gereksiz buluyorum.Ben 1 senedir d-smart kullanıyorum gayet memnunum vew devam da edeceğim ve söylemeye çalıştığınız kadar kötü bir platform olsaydı bırakırdım.Emin olun ki sizin kadar bunu değerlendirebilecek kapasitedeyim. Tabii ki her türlü eleştriler yapılabilir ancak lütfen bunu propagandaq haline dönüştürmeyelim...
magicool

1 Temmuz 2008; 14:49:10 

digiturk ilk cıktıgında şimdiki halinden cok daha iyiydi moviemaxlerde hep yeni ve yakın tarihli filmler ve hallmark ta adam gibi korku gerilim turu filmler retromex te eski ama cok tutmuş harika diziler vardı digi ilk cıktıgı gibi olsa ben suan başka platform araştırmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 2 Temmuz 2008; 5:33:26 >

mstfyc
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Temmuz 2008; 15:48:02 

aydın doğandan herşey beklenir vergide 1. ama vergi kaçırmada da 1.
computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 23:08:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mai80

Arkadaşlar neyi ortaya koymaya çalışıyorsunuz anlam veremiyoum.Burda yazılanlara baknca sanki bazı arkadaşlar d-smartı kötüleyip kullanıcılarının aklını çelmeye çalışıyolar hissine kapılıyorum.Bende d-smart kullanıcısıyım gayette memnunum. Ayrıca ligler başlayınca digiye üye olmayı da düşünüyorum. Ancak burdaki eleştirileri gereksiz buluyorum.Ben 1 senedir d-smart kullanıyorum gayet memnunum vew devam da edeceğim ve söylemeye çalıştığınız kadar kötü bir platform olsaydı bırakırdım.Emin olun ki sizin kadar bunu değerlendirebilecek kapasitedeyim. Tabii ki her türlü eleştriler yapılabilir ancak lütfen bunu propagandaq haline dönüştürmeyelim...

Ne dijitürk üyesiyim nede diğer palatformlar, dahası fazla Tv bile izlemem, haberler, teknolojik vs.dışında

burda tartıştığımız Etik olmayan firmaların gün ışığına çıkması biz bu günü tartışıyoruz siz ileride bu gurubun para isemiyeceğini garanti ediyormusunuz..bu başka bir firmada olabilirdi..daha önceleri Sansui Free tv olayındada bol bol bu gurup tartışılmıştı sonuç ne oldu anlatırmısınız...

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
mrsilver

2 Temmuz 2008; 9:05:43 

quote:

Orjinalden alıntı: mstfyc

aydın doğandan herşey beklenir vergide 1. ama vergi kaçırmada da 1.

Bunun konuyla ne ilgisi var politika yapmayın.

Kullandığınız cihazın artılarını eksilerini söyleyin kararı millet versin.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
jujuuu

2 Temmuz 2008; 9:11:43 

soylediklerin dogru da neden para istemeyeceklerini biz garanti edelim , boyle bir gorevimiz yok ki bizim

soyledigimiz sudur ki , suana dek d smart sozunde durmustur , zira ilk gun odedigim para disinda bir talepleri olmadi , ve para odemedim diye de o gunku kanallarin hicbirisi kapanmadi

bu kadari zaten adamlarin vaad ettiklerini gerceklestirdiklerine delalet eder .. bunun disindaki taleplerimizin (loca filmleri , ileride olursa maclar) ucretli olmasini zaten bekliyoduk ,ki ucretli hizmetlerimiz ileride istege bagli olarak olabilecek demislerdi her donemde ,buyuk puntolarla web sitelerinde vs de yazili ..

eger bir gun gelir de yine mevcut kanallar icin para istenirse , veya o kanallarda kendilerinden kaynaklanan platformdan cikarma vs olursa ,bunu o zaman dusunuruz .

digiturk e gelince , onunla da iliskimiz gayet iyi , onun parasiz olacaz diye bir vaadi olmadi , kampanyalarla ilgili yanlis hesap bagdattan doner durumlari haric pek musterilerine sorun da yasatmiyor , aylik 10 milyona onun da d smart a yakin bir sistemi var .. 10 milyon carpi 24 ay toplam 240 milyon oduyorsun , sana uydu alici hediye ediyor , o surede de kendi kanallarindan bazilarini izletiyor .. d smart la ayni mantik ,her bunu sattigi kullanicidan da 100-150 lira extra aliyor uydu alicinin standart fiyati uzerinden

d smart in beklentisi , sonradan cikaracagi mac ve film gibi seylerden olursa extra kazanc ,digiturk ise "bak istersen kucuk farklarla benim ozel kanallari da izleyebilirsin" diyerek nemalanmak , hepsi ayni yani

burada guzel ulkem sadece uydu secenegini de sagliyor , boyle ozel yansitilmis kanallari istemeyenlere tak bi canak uydu ,izle secenegi de var ..

benim bu platformlar icinde tek sikintim var , o da digiturkle , malesef yayinlarin compress edilip kalitesizlestirilmesi politikasindan vazgecmeleri lazim , sirf bu yuzden digiturkteki kanal cesitliliginden feragat edip odama goturdum , salonda d smart i birakarak .. isterdim ki e rehberi filan daha duzgun olan , eko pakette bile guzel kanallari olan digiturk u salonda izleyim , ama malesef goruntude cidden fark var , sirf bunu denemek icin iki kabloyu ard arda takarak ayni plazmaya denedim , ozellikle titreklik ve goruntunun ortadan sanki binlerce bicak darbesi ile kesilmis etkisi var .. ama normal uydu ve d smartta bu kesinlikle yok

mai80

3 Temmuz 2008; 21:10:16 

Juju yazdıklarına katılıyorum.Ayrıca son paragrafta digi ile yazdığın ii olmuş ben de maçlar için digi düşünüyodum. Lcd için olmayacak sanırım ben de diğer odaya alırsam alacam..
magmatic

4 Temmuz 2008; 2:12:06 

ben sunu anlayamiyorum burada digiturk dsmarttan kaliteli diye kabul etsek ve dsmart yalanci desek ne olacak. biz dsmart uyeleri uyelikleri iptal edip digiyemi gececez. bu digicilerdeki veya normal uyduculardaki kizginlik nedir. dsmart a uye olmak ayipmis enayilikmis gibi gostermeye calisiyolar. yeter yaw herkes secimiyle mutlu olsun. paramiz var verdik aldik. izliyoruz mutluyuz.

herkese iyi kandiller......

sriderya

5 Temmuz 2008; 19:22:46 

quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

... paramiz var verdik aldik. izliyoruz mutluyuz.

Allah mutluluğunuzu bozmasın.

computeron

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 15:14:03 

quote:

ben sunu anlayamiyorum burada digiturk dsmarttan kaliteli diye kabul etsek ve dsmart yalanci desek ne olacak. biz dsmart uyeleri uyelikleri iptal edip digiyemi gececez. bu digicilerdeki veya normal uyduculardaki kizginlik nedir. dsmart a uye olmak ayipmis enayilikmis gibi gostermeye calisiyolar. yeter yaw herkes secimiyle mutlu olsun. paramiz var verdik aldik. izliyoruz mutluyuz.

Merhaba

Dijitürk platformuna geçin veya buna benzer bir kelime kullanamdım ; yazının içeriğini anlamak için bu gibi firmaların kelime oyunlarıyla insanları kandırması, firmaların etik yapısını sorguluyoruz.

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
magmatic

7 Temmuz 2008; 0:17:55 

quote:

Orjinalden alıntı: sriderya

quote:

... paramiz var verdik aldik. izliyoruz mutluyuz.

Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Amin sizlerinde huzur bulmaniz dilegiyle

harmonyoa

7 Temmuz 2008; 9:14:23 

quote:

Orjinalden alıntı: computeron

quote:

Merhaba

Dijitürk platformuna geçin veya buna benzer bir kelime kullanamdım ; yazının içeriğini anlamak için bu gibi firmaların kelime oyunlarıyla insanları kandırması, firmaların etik yapısını sorguluyoruz.

evet burda sadece doğanın yaptığı kurnazlığı tartışıyoruz ben yine iddia ediyorum hatta ilk çıktığı zamanda iddia ediyordum bu söylediği lafı öyle bi yicekki görücez demiştim kardeşim hiçbir zaman büyük konuşmıcaksın ne demek Türkiyenin ilk ücretsiz digital platformu ben bu cümleden bi tek şey anlıyorum başka bi anlam işte ileride paralı olabilir diye bi anlam hiç bi zaman çıkarmadım çıkarmamda o cümleyi digitürke missilleme yapmak amacıyla söyledin ama sende digitürk gibi ücretli platforma dönüyorsun...

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
mavizaman

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 15:49:26 

Bizde Philips 70ekran crt var
digitürk müşterisiyim.
daha önce sıradan dijital yayın vardı. türksat..
Digitürkün görüntü kalitesi gayet tatmin edici.
dehşet fark diye adlandırılacak kadar fark olduğuna inanmıyorum.
quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

katilmiyorum

d smart in ,digiturk e bir artisi da , kiyas kabul etmeyecek yayin kalitesi farki ... az biraz , ya da eh iste degil ... dehset farkli ..