Şimdi Ara

BEN NEDEN HALA TERİM'DEN NEFRET EDİYORUM? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terim i bir yere göndermeyelim bu saatten sonra.
    yanlış anlaşılan bir konu var sanırım;
    ben Terim istifa etsin,gitsin v.s demiyorum zaten.sonuç olarak Avrupa 3ncüsüyüz.bulup da bunamanın alemi yok.
    ama mesele; "ben Terim den nefret ediyorum!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 28 Haziran 2008; 9:29:55 >
  • Uluslararası arenada Türkiyenin Milli Takımını emanet edebileceğin başka bir teknik direktör aklına gelemediği sürece ülkesini seven biri olarak Fatih Terimi sevmek zorundasın arkadaş. Fatih Terimi sadece biz değil italyanlar bile seviyor. Sen nesin arap mı ? eee.. Daha ne ?!

Orjinalden alıntı: sense_of_humor34

Uluslararası arenada Türkiyenin Milli Takımını emanet edebileceğin başka bir teknik direktör aklına gelemediği sürece ülkesini seven biri olarak Fatih Terimi sevmek zorundasın arkadaş. Fatih Terimi sadece biz değil italyanlar bile seviyor. Sen nesin arap mı ? eee.. Daha ne ?!

peki de Ersun Yenal ın suçu neydi hocam?

Orjinalden alıntı: vaypcnet

www.tff.org.tr sizlerin ilacı defalarca söyledim çeşitli konularda ama açıp okuyan yok , olsa da işine gelmediği için konuşan yok.Buyrun Türk Milli takımının unutulmaz maçları tff sitesinden.Bakın bakalım zamanında kimi nasıl yenmişiz diye , bakın bakalım 94'ten önce ne yapabilmişiz diye.

Terim'in yaptığını en büyük olay da şu ki; berabere kalınan maçlarda sokaklarda korna çalan bir milletin gençlerini yarıfinalde kaybedilmiş bir Almanya maçından sonra Msn iletilerinde ''21 yaşındayım Allah'ım ben Avrupa kupası göremiyecekmiyim artık?'' yazar hale getirmiştir.Bunu anlamak için azıcık hafıza veya azıcık okuma,araştırma yeterli ama malesef ülkemizde yine Terim'in (de) söylediği ''Hiçbir iyilik cezasız kalmaz'' lafı gerçek.

Diğerleri diyorum Diğerlerinden ne anlıyorsun?
    Saydığım takımlar dışında kalan takımları zaten yeniyorduk. Saydığım takımlara karşı kaç maç yapmışız kaçını almışız bi bakar mısın TFF nin sitesine?

• mukemmel takım degılız.eksıklerımız var ama elımızde genc ve yeteneklı futbolcularda var.hırvatıstan ve ceklerde hıc yenemedıgımız takımlardı.sadece cek macının son yarım saatınde 32 orta yaptık 3 gol attık.bu ısler yavas yavas oluyor yanı.dunya kupasına katılıp oradada mesela ılk 8 takım arasına gırersek artık futbolumuz rayına oturmus bellı bır duzende gıdıyor demektır.onemlı olanda budur.
  • tff'nin sitesine senin bakman daha mantıklı olucaktır ancak mazisi 10gün olan bir Çek cumhuriyeti maçı hakkında pek bişey bilmiyorsun heralde ki tarihte ilk defa yendik.Yine diğerleri olmayan Almanya'yı Terim zamanında özel maçta yendik.10 yıl önce Hırvatlar'ı yenemiyorduk elimizden kaçırmış olsak da yenilmiştik.

Ben diğerleri dediğinde İsviçre,Hırvatistan,Çek takımlarını anlıyorum ki bunları Terim'den önce yenemiyorduk , ha sen diğerleri diyince San Marino,Leihecstein 'den bahsediyorsan o başka tabi.

Terim öncesi döneme iyice bakın 0-0'a korna çalınan günleri hatırlayın yaşınız yetmiyorsa birinden yardım isteyin anlatsın Terim'den önce - Terim'den sonra farkını daha iyi anlarsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: YoK

quote:

www.tff.org.tr sizlerin ilacı defalarca söyledim çeşitli konularda ama açıp okuyan yok , olsa da işine gelmediği için konuşan yok.Buyrun Türk Milli takımının unutulmaz maçları tff sitesinden.Bakın bakalım zamanında kimi nasıl yenmişiz diye , bakın bakalım 94'ten önce ne yapabilmişiz diye.

Terim'in yaptığını en büyük olay da şu ki; berabere kalınan maçlarda sokaklarda korna çalan bir milletin gençlerini yarıfinalde kaybedilmiş bir Almanya maçından sonra Msn iletilerinde ''21 yaşındayım Allah'ım ben Avrupa kupası göremiyecekmiyim artık?'' yazar hale getirmiştir.Bunu anlamak için azıcık hafıza veya azıcık okuma,araştırma yeterli ama malesef ülkemizde yine Terim'in (de) söylediği ''Hiçbir iyilik cezasız kalmaz'' lafı gerçek.

Diğerleri diyorum Diğerlerinden ne anlıyorsun?
    Saydığım takımlar dışında kalan takımları zaten yeniyorduk. Saydığım takımlara karşı kaç maç yapmışız kaçını almışız bi bakar mısın TFF nin sitesine?

• Terim' i sevin veya sevmeyin ama teknik adam olarak Türkiye' nin gelmiş geçmiş en başarılı teknik adamıdır. Yok teknik bilmiyorlar, yok Hagiler bilmem kimler yaptı bu takımları şampiyon, yok ballı, yok taktik bilmiyor, yok sadece gaz veriyor, yok basınla didişiyor vs vs. hikaye. Üç jenerasyonu sırasıyla akdeniz oyunları şampiyonu, ilk defa avrupa şampiyonası, ilk defa uefa kupası, ilk defa yarı final ve Avrupa da bana göre başarılarından sonra Terim' i tartışmak söz konusu bile olmamalı.

Ha karakterini, açıklamalarını veyahut tipini bilmem neyini sevmeyebilirsiniz. Ona saygım sonsuz şahsen. Ama dediğim gibi taktik bağlamda ve aldığı parayla ilgili açıklamalar insanı güldürmüyor bile artık.

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

Orjinalden alıntı: sense_of_humor34

Uluslararası arenada Türkiyenin Milli Takımını emanet edebileceğin başka bir teknik direktör aklına gelemediği sürece ülkesini seven biri olarak Fatih Terimi sevmek zorundasın arkadaş. Fatih Terimi sadece biz değil italyanlar bile seviyor. Sen nesin arap mı ? eee.. Daha ne ?!

O da iyi bir hoca ama Terim yolda yürürken tozuna bile yetişemez.

• Başarısız olmak yeterli mi?

Not:Yaptıkları hakkında yazmaya gerek kalmayan Terim'e veryansın edenlerin Ersun Yanal'ı ağızlarından düşürmemeleri beni derin düşüncelere sevk ediyor.Hayır hafıza kuvvetli olmayabilir de nette iki tıkla gör kaç maç oynamış kaçını kazanmış neler yapmış...

quote:

her konuda bunu mutlaka birileri yapıyor ki,bu forumun en sevmediğim tarafı bu.
    size ne arkadaş elalemin yaşından?
    futbol konuşuyoruz,internet var,tv var.geçmiş artık bugün gibi...
    bırakın bu işleri

quote:

tff'nin sitesine senin bakman daha mantıklı olucaktır ancak mazisi 10gün olan bir Çek cumhuriyeti maçı hakkında pek bişey bilmiyorsun heralde ki tarihte ilk defa yendik.Yine diğerleri olmayan Almanya'yı Terim zamanında özel maçta yendik.10 yıl önce Hırvatlar'ı yenemiyorduk elimizden kaçırmış olsak da yenilmiştik.

Ben diğerleri dediğinde İsviçre,Hırvatistan,Çek takımlarını anlıyorum ki bunları Terim'den önce yenemiyorduk , ha sen diğerleri diyince San Marino,Leihecstein 'den bahsediyorsan o başka tabi.

Terim öncesi döneme iyice bakın 0-0'a korna çalınan günleri hatırlayın yaşınız yetmiyorsa birinden yardım isteyin anlatsın Terim'den önce - Terim'den sonra farkını daha iyi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 29 Haziran 2008; 0:24:24 >

• quote:

Başarısız olmak yeterli mi?

Not:Yaptıkları hakkında yazmaya gerek kalmayan Terim'e veryansın edenlerin Ersun Yanal'ı ağızlarından düşürmemeleri beni derin düşüncelere sevk ediyor.Hayır hafıza kuvvetli olmayabilir de nette iki tıkla gör kaç maç oynamış kaçını kazanmış neler yapmış...

quote:

Ersun Yenal başarısızdı!!!
    arkadaşım sen bu ülkede yaşamıyorsun belli ki.
    Terim e veryansın edenlerin ilk aklına gelecek kişi tabii ki Yanal olacak.
    bu vizyonda kaç adam var Türkiye de söyler misin?
    ha sen Anadolu kulüplerinde takım takım dolaşan,ayda bir yer değiştiren adamları milli takım seviyesinde görüyorsan eğer...
    o zaman tabii ki Terim...
    peh!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 29 Haziran 2008; 0:29:12 >

• www.tff.org.tr daha açık yazamıyacağım , zırvayla masalla uğraşamam , izlediğimi hatırlamaya çalışırım eğer hatırlayamazsam açar okurum o da olmadığında biri gelip anlattığında dediğinin doğruluğunu araştırır doğruysa hak verir o yolda devam ederim.

Vizyon dediğin şeyin Türk futbolunda sağlam temelini atan adamdır Terim , yalan söylemekle vizyon sahibi olunmaz.

Valla kimin bu ülkede ne zamandır yaşadığı konusunda çok derin çelişkilere düşmeye başladım zira gençliği 5'leri 8'leri izlemekle , 0-0'lara korna çalmakla , 30yıllık Macar zaferi! ni konuşmakla geçmiş adamlar gelmiş Terim'e laf ediyor ''Bu ülkede yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz'' mış ne yazıkki doğruymuş.
    farkındaysan Terim i egolarından, tavırlarından dolayı tartışıyoruz.
    başarının göstergesi tabii ki rakamlar ve alınan sonuçlar.
    ama Fatih Terim büyük dağları ben yarattım edalarıyla dolaştığı süreece ben ve benim gibiler(kimse onlar???) böyle düşünmeye devam edecek galiba.
    ilk Avrupa Şampiyonasına katıldığımızdaki Fatih Terim tüm Türkiye nin miil takım hocasıydı.
    ama şimdi sadece onu sevenlerin hocası(bak onu sevenlerin diyorum, Galatasaraylılar demiyorum)
    bu arada vizyon konusunda Terimi Terimi yapan adam Piontek dir söylemeden edemeyeceğim....

burda türk milli takımını konuşurken araya takım muhabbetlerini sokanlar, milli takımın başında sadece gsli bir t.direktör var diye fatih terim' i seven veya sevmeyen hangi kulüp taraftarları varsa bence buraya bişiler yazmadan önce kedilerini sorgulamaları gerekiyor..

bu insanlar yorum yaparken herşeyden önce türk olduklarını tekrar hatırlatmak isterim...

evet ben onlardan bahsediyorum. Hatta malta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 29 Haziran 2008; 12:39:49 >
  • Fatih Terim Çek maçı sonrasında ekran karşısına çıkıp basına veryansın etti ya... Basının da ona geri hamlesi gecikmedi... Ahmet Hakan "Fatih Terim’den nefretimin 8 nedeni" diye bir başladı yazmaya ve madde madde şöyle nefretini anlattı:

BİR: "Küçük dağları sen mi yarattın birader" diye bakıldığında suratına "Hayır... Hayır... Sadece küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım" ifadesini takınarak iticilik şampiyonu olduğu için...

İKİ: Soğukkanlı bir değerlendirmeyle en fazla "Çok ballı bir adam" yorumunu hak ettiği halde "Ben Fatih Terim... Futbolun kitabını tersten yazmış adam" triplerine girdiği için...

ÜÇ: Zaferden sonraki afra tafrasının çekilmezliği nedeniyle, milli maçlarımızda beni ve benim gibileri hep "İçimizdeki İrlandalı" olmak gibi kahredici bir pozisyona sürüklediği için...

DÖRT: Başarı, zafer, galibiyet... Bunların eleştirilere en güzel yanıt olabileceğini düşünemeyip "laf geçirme" hevesine yenik düştüğü için... Yani başarıyı hazmetme kapasitesi acayip sığ olduğu için...

BEŞ: Elde ettiği zaferlerde "mahalle baskısı" nedeniyle oyuna soktuğu futbolcunun büyük payına rağmen, bu durumu zerre kadar aklına getirmeyip "Fatih Terim mucizenin öteki adıdır" havası bastığı için...

ALTI: Sırf şişkin egosunu daha da şişirmek ve "Fatih Terim karizması"nı belirgin kılmak amacıyla herkesin dediğinin tersini yapmaya kalkarken, zoru ve fiyaskoyu görünce anında tornistan ettiği için...

YEDİ: Kendisinden "Fatih Terim" diye söz ettiği için...

SEKİZ: Dışarıda, içeride bilen bilmeyen herkesin basbayağı bir "mistik olay" olarak yorumladıkları tuhaf bir galibiyetin ardından "Kabaramazsın kel Fatma" oyunu oynadığı için...

• @ChordSolo kardeş iki lafın birbirini tutmuyor yapamıyorsan tartışma bari , Ersun Yanal'ın suçu neydi diyen aldığı başarısızlık cevabına Ersun Yanal methiyeleri düzen sen değilmisin?Kimin ne yaptığını görmen için kaynak verdikten sonra da Terim'e başarısız demedik diyorsun.Terim'e başarısız diyeni Allah taş yapar zaten de biz de onu dedik işte başarısız Ersun gitti başarılı Terim geldi , sen seni 8'lerden bugünlere getirmiş hocanın görece itici bazı davranışlarını görmezden gelmek yerine futbolla alakasız döneklerin zırvalarının peşinden gidersen , spor ahlakının zerresini almamış ama bu ülkede spor yazarları başkanlığı yapabilmiş müfterilerin iddialarıyla tatmin olabiliyorsan , hala ve ısrarla Terim'e nasıl bir kulp takarım havasındaysan yapıcak bişey yok.Sen Terim'i ve başarıyı haketmiyorsun zaten , senin niyetin bağcıyı dövmek ama bağcı sizi yıllarca ''tokat manyağı'' yaptı hala akıllanmadınız.

O zaman sen eskilerde kalmışsın biz Avrupa şampiyonası oynayan , hatta çeyrek yarı final görmüş takım hakkında konuşuyoruz sen Terim öncesi döneme bak.

quote:

Orjinalden alıntı: YoK

quote:

evet ben onlardan bahsediyorum. Hatta malta

• quote:

@ChordSolo kardeş iki lafın birbirini tutmuyor yapamıyorsan tartışma bari , Ersun Yanal'ın suçu neydi diyen aldığı başarısızlık cevabına Ersun Yanal methiyeleri düzen sen değilmisin?Kimin ne yaptığını görmen için kaynak verdikten sonra da Terim'e başarısız demedik diyorsun.Terim'e başarısız diyeni Allah taş yapar zaten de biz de onu dedik işte başarısız Ersun gitti başarılı Terim geldi , sen seni 8'lerden bugünlere getirmiş hocanın görece itici bazı davranışlarını görmezden gelmek yerine futbolla alakasız döneklerin zırvalarının peşinden gidersen , spor ahlakının zerresini almamış ama bu ülkede spor yazarları başkanlığı yapabilmiş müfterilerin iddialarıyla tatmin olabiliyorsan , hala ve ısrarla Terim'e nasıl bir kulp takarım havasındaysan yapıcak bişey yok.Sen Terim'i ve başarıyı haketmiyorsun zaten , senin niyetin bağcıyı dövmek ama bağcı sizi yıllarca ''tokat manyağı'' yaptı hala akıllanmadınız.

Terim in başarılı olduğunu kaynak vererek anlamamı sağladığın için teşekkür ederim dostum

"spor ahlakı" ile ilgili verdiğin örnek şahsiyete bak; Fatih Terim!
    Doğru haklısın Terim i de, mahalle kabadayısı gibi tavırlarını da, onu bunu aşağılamasını da ne ben ne de Türk spor camiası haketmiyor.
    Önce düzgün bir adam olmak lazım...
    İstersen dünya şampiyonu ol,hiç farketmez bana...
    benim paramla, bana racon yapacak...
    kusura bakmasın!

• quote:

Orjinalden alıntı: soho

rüştüyü takıma alan da fatih terim dikkatini çekerim

quote:

Rüştü boşa çıkmasaydı?Kazım sakatlanıp yerde kalmasaydı? diye de biz sana soralım.

Mantiga bakar misin? Rustu hata yapinca yaptigi hatanin sorumlusu Fatih Terim oluyor. Cech hata yapinca bu sefer de sansli mi oluyoruz? Cech'i Cek Milli takimina kim aldi peki? Kendi zorla mi girdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 29 Haziran 2008; 18:45:33 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.