18 Ağustos 2003 Tarihinde Ankara'da kurulan Fireball Ultimate Computers, Ankara'da bir ilk gerçekleştirmiş ve büyük bir eksiklik olan 'Extreme Computer' alanında son kullanıcı ihtiyacını karşılamaya yönelmiştir.
Fireball Ultimate Computers; Titan Cooling, Data Coolers, eDimensional, Enermax Computer, Scythe, MGE XG Company, Revoltec, Sharkoon,Arctic Cooling, LC Power, Ac Ryan, Xigmatek, Lian Li, Qpad, Cyber Snipa, Alphacool, Thermalright, Arctic Silver, Recom, Revoltec, Be Quiet, Newance, AXP, Trojan gibi alanında 1 numara olmuş markaların Türkiye TEK YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜDÜR. Ayrıca XFX ve NZXT Power Distribütörüdür.
Bu bağlamda yine sizler için Türkiye'de ilk defa modifikasyon projelerinizi yaptırabileceğiniz hizmeti sizlerin ayaklarına getirdik.
Bu hizmetimizi sizlere en iyi şekilde verebilmek adına bu projenin başına yine sizlerden biri olan ve Türkiye'nin saygın bilgisayar dergilerinden BYTE Dergisinin düzenlediği 2007/2008 Modifikasyon yarışmasının Hard Mod dalında 1. seçilen Suat (SaSuTa) KIRBIZ'ı geçirdik. Kendisinin oluşturmuş olduğu "Fireball Mod Team" Kasa ve PSU modifikasyon projelerinde sizlere en iyisini vermeyi ilke edinmiş bir Modifikasyon ve Overclock Takımıdır.
Proje ile ilgili düşüncelerinizi ve yaptırmak istediğiniz projeler için: modifiye@firebal.net ile irtibata geçebilirsiniz.
Saygılarımızla, Fireball Ultimate Computers
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. FireBall -- 15 Temmuz 2008; 11:41:51 >
kasalarınız çok güzel iyi düşünülmüş bi hizmet ama bence fireball gibi bi site için çok az ürün çeşiti var bence genişlese daha iyi olur fiyatlarda biraz yüksek gibi ama fiyatı kabullensek bile tam olarak istediklerimiz yok .
Hayal gücü olupta el becerisi olmayanlar için çok idael bir durum bence.Herkez mod işini beceremez.Elinde malzemesi olamayabiir.Malzeme için harcayacağı parayı bu işi iyi yapan birilerini verir.Tertemiz kasasını kullanır bence
Tabiki Fireball herkez biliyor ama mod demek bence kendi bir şeyleri üretmek parçada olabilir düz bir aliminyuma şekil vermek kadar sıradan şeylerde olabilir, yaptıktan sonra tamam bunu ben yaptım demek ve içindeki o haz tarif edilemez bence
tabiki çok güzel çalışmalarınız var sonuna kadar taktir ediyoruz kimsede bundan şikayet etmez zaten etmezde her zaman güzel örnekler ve yol göstermek gibi bir misyonunuz olmadıgı halde bunada zaman zaman şahit oluyoruz ama
Dr. FireBall hacımmm one imza öyle 600x100 px dikkat et uyarı almayasın
Neyse gelelim konuya modifikasyon hakkında herkez el emeği ile birşeyler yapmak, uğraşmak ister insanların içindeki yapıcılık hissi ortaya çıkar yaptığı modifikasyon tamamlığında ise işte bunu ben yaptım diyebilicektir ve yaptığı işle gurur duyacaktır.
Olay polemiğe dönmüş yaw :) Merak etmeyin arkadaşlar kasanızı zorla alıp modladıklarını sanmıyorum , korkmayın. Kendi kasanızı kendiniz modlarsınız yine , karşı koyan olmaz herhalde
Gelelim benim derdime , 600 watt recom almak istiyorum ama sanalmarketimde sizin sitenizdekinden daha ucuz. powerı oradan alıp size mi modlatayım , nasıl bir çözüm önerirsiniz. Oradan alıp hizmet bedelini ödeyerek size modlatsam garanti dışı kalırmı ? Sadece fanını aşağıdaki fanla değiştirtmek istiyorum , herhangi bir sorun çıkarmı , önerirmisiniz ve fan dahil ödemem gereken tutarne olur? Çok teşekkürler , Saygılar .