Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kaspersky

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Kaspersky Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
revenge07

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 16:21:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bende Kaspersky'nin 7.0.0.125 versiyonu var ve sürekli güncel şimdi Kasperky'nin 2009 sürümü çıktı acaba şu an elimde bulunan verisyon ile aynı virüsleri tanırlar mı?Yani 2009'da bulunan yeni görünüş ve ek özellikler dışında tanıdığı zararlı türleri aynımıdır çünkü sürekli güncelliyorum.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Forgotten Realms

ByAdmin

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 16:25:56 

Bende daha önce 7.0.1.325 kullanıyordum şimdi 2009 kurdum. Virüs tanıma olarak pek fark olacağını sanmıyorum ama artılarını yazayım;

Pc açılışında daha hızlı açılıyor, daha az ram harcıyor ve daha hızlı tarama yapıyor. Ben beğendim açıkcası, birde Tr si çıkarsa Tam süper olur.

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
Ctrlshft

26 Haziran 2008; 16:31:26 

bende 7.0.1.125 kullanıyorum pc yi acayip kasıyor birde çok yavaş tarıyor 80 gb hardiski 4 saate 2009 un beta versiyonu mu bu dediğiniz yoksa stabil mi?

edit:4 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 26 Haziran 2008; 16:32:54 >

Aslanlar Sahada Tribünler Ayakta 90 Dakika Taraftar Arkanda!!!

msn: timberwolwes_99@hotmail.com
revenge07

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 16:33:35 

Doğrusunu söylemek gerekirse daha demin kurdum Pc'ye ve arayüzü hoş ama eski versiyonu bana daha kullanışlı gözüktü ilerde açıklarını kaparlar ve Türkçe yaması çıkarsa geçebilirim.Ama virüs tanıma konusunda sorun yoksa eski sürümüne devam edebilirim .

Forgotten Realms

refqref

26 Haziran 2008; 16:57:50 

virüs imza tanımasına göre ve imza sayılarına göre tamamen aynı ancak bilinmeyen zararlılara karşı koruma saglayan heuristic özelligi 2009 versiyonunda dahada geliştirilmişti yani özetle yeni geliştirilen veya henüz tanımlanmamış virüsler açısından 2009 versiyonu daha gelişmiştir

korfezgunesi

26 Haziran 2008; 17:03:27 

Ben kasperskyın 7sini de son sürümünü de kullandım.ikisi de kastırıyor pcyi.ve lisanslı sürümünü kullanmazsanız her virüsü silmiyor.adam aptal mı.haklılar tabi.benim bilgisayarda autorun virüsü vardı.kaspersky olmasında rağmen Dye bile bulaşmıştı.kaspersky son zamanlarda zırt pırt virüs uyarı vermeye başlamıştı.insanı sinir eder dereced hem de...daha sonra Dracula ile virüsü sildim.sınra da Avast home indiridm kurdum.şu an o var.seriali de gönderiyorlar mailine.12 ay kullanıyorsun.bedava yani..eğer sağlam virüs bulaşmışsa kaspersky falan HİKAYE oluyor arkadaşlar.ben bunu yaşayarak gördüm.tabi lisanslı sürümünü alırsan o başka.

The After Toucher

28 Haziran 2008; 14:00:58 

Yeni sürüme yeni virüsler eklenmiştir.İndirmekte fayda var fakat kaspersky orta halli pclerde kasılmaya yol açıyor.

CRADLE OF FILTH
x52x

30 Haziran 2008; 13:47:05 

ben suan 2009 beta kullanıyorum çok iyi

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Kaspersky Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.
Lost: Via Domus video inceleme
Sevilen dizinin kahramanlarıyla maceraya hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar