Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil yardım.. HPw1907v, LG L222W-SN, asus VW222s

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> acil yardım.. HPw1907v, LG L222W-SN, asus VW222s Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TMMT01

26 Haziran 2008; 16:09:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben fiyatı makul olan ve parlak ekran olan en büyük monitörü istiyorum... fiyat 320ytl ile 420ytl arasında olmak zorunda... LG L222W-SN modeli neden bu kdr ucuzdur acaba??? aynı şey asus için de geçerli... ben 22" bir monitör istiyorum.. fiyatı makul olduğu ve parlak ekran olduğu için beğendim hpw1907v modelini... ekranlar üzerine fazla bir bildiğim yok fakat parlak ekran oldukça güzel duruyor tasarıma önem veririm... acaba bana başa büyük, ucuz ve parlak ekran monitör önerebilirmisiniz lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMMT01 -- 26 Haziran 2008; 16:11:02 >
Des@latoR

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 17:56:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Monitörlerin ucuz olmalarının sebebi öncelikle çerçeve malzemelerinin nispeten daha düşük kaklitede olması (Kötü olduğu anlamına gelmiyor) ve Analog girişli olmalarından.

"Öldürdükçe bu devam edicek onu sen yarattın sen yok edebilirsin bir parçan değil sadece senin kinin nefretin sadece ışığa koş boş ver öldürmeyi" Prince of Percia The two Thrones
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> acil yardım.. HPw1907v, LG L222W-SN, asus VW222s Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Trackmania Nations Forever
F1 arabalarıyla fantastik bir yarışa hazır mısınız?
Sapphire HD4850 512MB
ATI ın son dakika atağı HD4850 ve HD4870 ekran kartları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir