Merhaba arkadaşlar.Lcd monitör alacağım.Samsungda karar kıldım ;ancak önceden hiç 20 inç veya 22 inç kullanmadığım için hangisi daha uygun olur bilemiyorum.Oyun ve film amaçlı kullanılacak monitör.Yani çizim işi filan yok smile.gif Bu iki model arasında fiyat farkı çok az.Ne tavsiye edersiniz?22inçde oyunlar filan nasıl olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
''Ünlü süvarileri, harp meydanlarında,kahramanca dövüşen Türk Yiğitlerinin harman olduğu diyar...Bozok Yaylasının çocukları varolun!'' M.Kemal Atatürk 3 Şubat 1934 _____________________________ Bozok yaylasının yiğit evladı...
''Ünlü süvarileri, harp meydanlarında,kahramanca dövüşen Türk Yiğitlerinin harman olduğu diyar...Bozok Yaylasının çocukları varolun!'' M.Kemal Atatürk 3 Şubat 1934 _____________________________ Bozok yaylasının yiğit evladı...
Acer AS5920G-702G25MN-Vista Ultimate 64Bit SP1/MacOSx Leopard Playstation 3 GTA IV Bundle Pack Sony Cybershot DSC-W300 13.6 Mp Western Digital 250GB Passport 2.5" iPhone 8GB
Bende bununla ilgili cevap bekliyorum aslinda baska bir konu altinda. 2053 un daha kucuk dot pitch'e sahip olmasi cok buyuk fark yaratir mi? Bu farki zor fakedecegimden dolayi sanirim 2253BW yi tercih edicem. Bir fikir veren olursa cok seviniriz, tesekkurler..
2232GW dururken barız goruntu farkı varken ve kanıtlanmısken neden halen 2053BW YADA 2253BW den bahsedıyrsun anlamadım ustelık 500 530 ytl gıbı bır fıyata..
2232GW dururken barız goruntu farkı varken ve kanıtlanmısken neden halen 2053BW YADA 2253BW den bahsedıyrsun anlamadım ustelık 500 530 ytl gıbı bır fıyata..
2253ü daha ucuza bulabiliyorum.460ytl civarı. eğer karşılaştırma gibi bişey varsa link verir misin?