Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KU990 Bilinmeyen İki Özellik

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> KU990 Bilinmeyen İki Özellik Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ntuzkan

26 Haziran 2008; 14:19:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar KU-990 modelde sonradan keşvettiğim iki özelliği sizinle paylaşmak isiyorum Birincisi akşamları resim çekerken işinize yarayacak bir özellik şöyleki resim ayarlarına geldiniz bütün ayarları yaptıktan sonra bir kare resim çekin sonra aynı ayarda ikinci resmi çekmeden önce telefonun tuş kilidine basın sonra deklanşöşe basın ve resmi çekin sonra iki resim arasındaki farka bakın . Diğer bir özellik ise şöyle telefonu ve diğer fonksiyonlarını sık kullanmama rağmen bataryanın şarjının hiç bitmediğini gördüm sonradan farkına vardımki telefonun orjinal pc bağlantı kablosuyla pc,ye takılı olduğu sürece pc,den şarj ediyor. Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum .Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntuzkan -- 26 Haziran 2008; 14:23:52 >

bonan61

1 Temmuz 2008; 12:52:48 

Usb ile şarj son bir iki senede çıkmış hemen hemen tüm tellerde zaten var.

camelotto

2 Temmuz 2008; 14:40:08 

quote:

Orjinalden alıntı: ntuzkan

Merhaba arkadaşlar KU-990 modelde sonradan keşvettiğim iki özelliği sizinle paylaşmak isiyorum Birincisi akşamları resim çekerken işinize yarayacak bir özellik şöyleki resim ayarlarına geldiniz bütün ayarları yaptıktan sonra bir kare resim çekin sonra aynı ayarda ikinci resmi çekmeden önce telefonun tuş kilidine basın sonra deklanşöşe basın ve resmi çekin sonra iki resim arasındaki farka bakın . Diğer bir özellik ise şöyle telefonu ve diğer fonksiyonlarını sık kullanmama rağmen bataryanın şarjının hiç bitmediğini gördüm sonradan farkına vardımki telefonun orjinal pc bağlantı kablosuyla pc,ye takılı olduğu sürece pc,den şarj ediyor. Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum .Kalın sağlıcakla.

merhaba kardeş bu KU990 ile ilgili iki resim normal resim çektikten sonra aynı ayarlarla tuş kilidi düğmeisne basıp tekrar resim çektim fakat tam anlamıyla iki resim arasında farkı bulamadım bu konuda bana yardımcı olurmusun

Rowena84

3 Temmuz 2008; 13:21:34 

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 hafta önce ku 990 aldım çok güzel bir telefon daha önce s.e w950 kullanmama rağmen gayet çabuk alıştım ancak bir sorunum var radyo dinlerken sesi nasıl dışarıya vereceğimi bulamadım, bilgisi olan arkadaşlar bakarsa sevinirim.

LG VIEWTY

VW POLO HİGHLİNE 2002 REFLEX GÜMÜŞ METALİK
ntuzkan

6 Temmuz 2008; 14:13:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Rowena84

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 hafta önce ku 990 aldım çok güzel bir telefon daha önce s.e w950 kullanmama rağmen gayet çabuk alıştım ancak bir sorunum var radyo dinlerken sesi nasıl dışarıya vereceğimi bulamadım, bilgisi olan arkadaşlar bakarsa sevinirim.

Dostum merhaba malesef öyle bir özellik yok kulaklık kablosu anten olarak kullanıldığı için sesi sadece kulaklığa veriyor.

ONALTIKIRKALTI

20 Temmuz 2008; 0:51:57 

benim emektar k750de de kulaklık, anten olarak kullanılıyor ama sesi ister kulaklıktan ister dış hoparlörden dinleyebiliyorsun. bence onun bir ayarı vardır mutlaka... düşünsene pikniğe gitmişsin maç dinleyeceksiniz dışarı radyo sesi vermiyor oturup tekbaşına kendin mi dinleyeceksin?

maksat paylaşım olsun...
Rowena84

20 Temmuz 2008; 2:18:54 

Birde kamera sesi kısılıyormu arkadaşlar , telefon çok güzel hoş ama kurcala kurcala bulamadım bir türlü...

LG VIEWTY

VW POLO HİGHLİNE 2002 REFLEX GÜMÜŞ METALİK
inanki
Uzaklaştırılmış
29.998673877315 gün cezanın 1 günü kaldı.

21 Temmuz 2008; 13:09:04 

Ben de bu telefon yok ama.. Radyo dinlerken dışarıya ses vermesi için kulaklığı takıp hoparlör seçeneğini seçmeniz gerekir.. Diğer bütün telefonlar da (genelinde) bu işlem böyledir..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> KU990 Bilinmeyen İki Özellik Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Toshiba Dizüstü Standı
Compex 2007 : Toshiba Dizüstü ve Projeksiyon Standı Röportajı
Sapphire HD 3850 ve HD 3870
ATIın merakla beklenen R670 GPUsu mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç