Ne zamandir aklima takilan bisey var, bu markalar(nokia, sony e., samsung ...) telefonlarini neye göre adlandiriyor? Mesela SE'nin bastaki harflerini biliyorum W-walkman, F-fun..., ama ondan sonra gelen numaralari neye göre veriyorlar?
PHI arkadasımız bunu anlatan cok güzel bi resim paylasmisti bizle. onu aricam. umarım bulurum. cok acıklayıcı çünkü
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Bulamadim ya @PHI gelirsen bu topiğe o dedigim resmi koy bi zahmet.
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Her basamagın ve bastaki harfin neyi simgeledigi neye göre belirlendigi teker teker yaziyodu. şeffaf renkler kullanılmıstı.