Beyler GA-P35-DS3L Rev. 2.0 anakartım var.Kulaklığı arkadan takıyorum,Gigabyte'ın ses programı gibi bir şey geliyor.Hangi aygıtı taktınız diye 2 kere bir şey çıkıyor.İkisinde de kulaklığı seçiyorum sonra bilgisayar resmi var monitörün üstünde kulaklık var iki kulağa da tıklıyorum ses geliyor sonra ok diyip kapatıyorum ma müzik dinlemeye çalışırken veya oyunda hiç ses yok.Yardım lütfen!!
Hocam kasanın arkasına kabloları taktığım yere baktım pembe girişin orada küçük bir yazıyla mik yazıyordu pembeye mik girişi yeşile kulaklık işaretledim o kulaklara tıklayınca ses geliyor ancak başka zaman olmuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverkobe -- 26 Haziran 2008; 23:22:38 >
anakartınızın arka kısmında bulunan 6 port ta kulaklık çıkışı veremez hocam, ancak doğru port u bulup, kulaklığı işaretlemeniz halinde kulaklıktan ses alabilirsiniz
sen yine aynı renge tak sonra gel alttaki realtek ikonuna sonra oradan audioI/O kısmına gel analog kısmında yeşil renkli yuvanın yandığını göreceksin oraya tıkla küçük bir pencerede bi sürü seçenek var taktığınız nedir diye soruyor hoparlör kısmını seçersen sorun kalkar
sen yine aynı renge tak sonra gel alttaki realtek ikonuna sonra oradan audioI/O kısmına gel analog kısmında yeşil renkli yuvanın yandığını göreceksin oraya tıkla küçük bir pencerede bi sürü seçenek var taktığınız nedir diye soruyor hoparlör kısmını seçersen sorun kalkar
Hocam hepsini denedim 3 tane hoparlör var arka hoparlör yan hoparlör vs. ama olmuyor?
kobe senin evereste verdiğin sonuclara baktım senin sıcaklıklar mı normal benim ki mi bende 30-36 arası değişiyo sıcaklık sadece cpu 50 de geri kalanı 30-36 arasında