arkadaşlar bende p5qpro kullanıyorum hatta 20. sayfada yazmıştım yardım istemiştim windowsu yeniden başlattığımda mavi ekran geliyodu biosu güncelledim şimdi sorunumu giderdim bide ben kasalarda soğutucu hastasıyımdır bu işlemcimin en düşük ısı seviyesi sizce idare edermi
p5q pro P45 güncellemesini nereden buldun.? Rica etsem, güncelleme linkini buraya belirtir misin.. -güncelleme yaptıktan sonra belirgin bir verim aldın mı -Sen Express gate yi kullanıyormusun,? ayarlarını nasıl yaptın..?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 2 Ağustos 2008; 19:34:32 >
Hocam sen bitirip bitmişsin, Ben başlamadan bittim. Söyşe söyleyeyim crysis oynamak için bi senedir bekliyorum. Ama oyun kurulu ve açmak gelmiyor içimden.
Sıralamaya koyarsak hangi oyunları sırası ile bitimeliyim. Bilgisayarda aynı anda iki oyun kurulu olmasını istemiyorum. Ben Ghost Recon 2 ile devam etmeyi düşünüyorum crysisten sonra. 1. oyun gibi ise süper, zor oyunları seviyorum. Klavyeyi şamarlatmalı oyun dediğin.
yaf bende bi türlü toplayamadım pc yi konfigurasyon tamam ama hala sipariş veremedim. işler engel oluo. toplasam direk oyunlara akcam :D crysis i low-med çıktığında bitirdiydim ama bir daha veryhigh oynamak istiyorum :D bide 1 ay önce assasins creed aldım biraz ilerledim bıraktım açmıorum yeni pc toplayabilrsem inş onda full detay oynicam. bide cod4 oynamam lazım oda bitti ama çok zevkli bi daa oynarım yani :D
baktım herkes te bir sorun var bende yazayım bır sorun henuz cevabına da ulaşamadım ...2 sata diskim var 2 de harici usb diskim var ( usb diskler elektrik bağlantılı ) .. usb disklerin açma kapama duğmeleri de var .. benim sorunum usb diskler açık ıken bilgisayar açılmıyor kapalı iken açılıyor bios tan bir kaç ayar yaptım ama çozumu bulamadım .. yardımcı olabılen varsa memnun oluruz ..