Slm beyler benim sorunum şöyle ben normal 4 gb lık kotalı kullanıcıydım bana yetmiyodu bende dün kotasız için TTnete başvurduk forum falan doldurdum işte sonra ordaki adama sordum şimdi hemen kotasız olmuşmudur diye cevap vermedi yani ben şimdi hemen istediklerimi indirmeye başlıyımmı napıyım kotasız olmuşmudur ???? Bu sorunu TTneti aramadan başka hangi yolla nasıl çözebilirirm lütfen yardım edin...
ya bunun ey DSL gibi biprogramı yok mu ya yükleyince direk kotanız şu kadar sınırlısınız sınırsızsınız kullanıcı adı şifre yazıcağımın bi program gibi bişey yok muu
Telefon açıp sınırsıza geçiş yaptıysan, Müşteri hizmetlerindeki kişi'de şuanda internetiniz 1024 Sınırsız dediyse sizin şuanda internetiniz Sınırsız, bende böyle geçiş yaptım, 1 saat sonra DL yapmaya başladım.
Slm beyler benim sorunum şöyle ben normal 4 gb lık kotalı kullanıcıydım bana yetmiyodu bende dün kotasız için TTnete başvurduk forum falan doldurdum işte sonra ordaki adama sordum şimdi hemen kotasız olmuşmudur diye cevap vermedi yani ben şimdi hemen istediklerimi indirmeye başlıyımmı napıyım kotasız olmuşmudur ???? Bu sorunu TTneti aramadan başka hangi yolla nasıl çözebilirirm lütfen yardım edin...
En hızlı ve en kolay yolu 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini aramaktır.
beyler aradım adam kotasız olmulsunuz dedi ama benim gene bir sorunum var :D şimdi ben indirmeye başlıyımmı lostları mesela bu ay içinde indirdim diye gene fazla para gelmez dimi artık kotasıza geçtim çünkü napıyım indireyimmi oyunları filimler bi bakın yaw
tamam ozaman paso Lost ve Psp Oyunu indirmeye başlıyorum yardımlarınız için teşekkürler bide şu rapid pre. olsaydı varyaa offf offf 20x hızında iniyo 100 mb dosya yaa yandık artık yok mu rapid pre olan