Merhabalar, Dün kararsız kaldıktan sonri gittim baktım aldım bunu alma sebebim, ki 2100$ lık hp yide alabilirdim, onu almama sebebim, 3 usb oluşu ve esata olmaması bunda hepsi var, şimdi klavye mause 2 usb ediyor, usb hdd kimde 2 port tan bağlanıyor ediyor 4 usb asus ve hp de 3 port var, asusda hdmı yok hp de esata bunda hepsi var
- yönleri, klavyeyi sevmedim, ok tuşlarına basarken hep yanlı yere basıyom belki alışırım touch pad iğrenç, tıklama tuşları çok garip, alışamadım
+yönleri klavye ve kol dayama yerinde hiç bir ısınma yok yuppi, ama yan taraftyan alev püskürtüyor nerdeyse alt tarafınada baktım baya sıcak, tabi bu dün akşamdı, şimdi işyerinde yandan falan öyle sıcak üflemiyo, bulunduğum oda 20 derece, demek ev sıcak diye portladı zaten dün bende sıcaktan bayılmıştım, ama her türlü üst tarafa ısıyı yansıtmaması güzel, dün çok sıcak iken everest işlemciyi maksimum 64 derece gösteriyordu, hdd 45, chipset 60
bundan önceki dell 1520 ye göre hızlı, aynı yüklü word belgelerinde çok daha hızlı, notebooklarda bu performans işi bir garip zaten, ekran güzel, 32 bit vista ile geldi cd lerde 32 bit idi, o yüzden ram i 3gb görüyordu , netten 64bit vista indirdim, üzerinde key ile kurdum, home premium olarak 64 bit kuruldu, buna izin verdi,
notebook u harici usb mause klavye ile kullandığım için memnunum,
arkadaşım bir yere tam ekipmanlı cevat kelle gibi gitmekten gına geldi adaptörü al, dönüştürücüyü al, mause al, kulaklığı al, gözlüğü al, aaa gına geldi çok önemli 4. usb deliği
hatta oda değil 5 olması lazım 2 klavye mause 2 usb external disk 1 adette normal usb memory için lazım az evvel geldiler usb belleği takmak için klavyeyi çıkardım, rezil oluyon
quote:
Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
arkadaşım usb girişini denen bu kadar dert ettin küçücük usb çoğaltıcılar var ...aldığı puanlar başarısını gösteriyor zaten.gülü güle kullan
arkadaşlar adamlar 2 adet 2gb ram koymuş buda benim gibi iş amaçlı bu notebook u alanlar için müthiş birşey, 64bit sistemde sql, photoshop ile zor koşullarda performans için bence 6 gb gerekecek, 64bit de adresleme mantığı değiştiği için daha fazla ram tüketimi oluyor.
unutmadan sarj cihazı asusunkine benziyor aşırı ısınıyor, çantaya koymadan sallıyorum biraz, yanıyor mübarek dell in sarjı ısınmazdı ama bozuldu
ama notebook harbi ısınmıyor tüm gün kullanıyorum akşam direk kapattığım gibi çantasına koyabiliyorum asus da 1-2 dakika beklerdim, dell de 30 saniye
Bendede Mb 87 P012 modeli var Packard Bell.Şarj cihazının ısınması konusunda bende aynı fikirdeyim.Zaten şarj cihazının kendiside kablolarıda baştan savma yapılmış gibi kalitesiz duruyor.Laptop genel anlamda iyi gibi.