Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BENDE VARİM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> BENDE VARİM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
simoney

26 Haziran 2008; 6:58:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam Arkadaslar Sıteye Kaydım Cok uzun Sure Once Olmustur.Ama Zaman Ayıramıyordum .
Simdi Arkadaslar Sizin Yaptiklariniz Gercekten Emege goze deger İşler o yuzden hepınızı Tebrık edıyorum

Sizin Modifiyeli Kasalarınızı Gorunce Kendime Su Soruyu sordum E-Be Simone. Odanda sanki Traktor Calısıyorcasına[fanlardan] Eskı Asus Venture Kasanı bırsekılde Halletsene ne duruyorsun!!??

Aklıma Hos Fikirler Geliyor ama sızlerın Bana cıkacagınız destek Ve fıkırle basarabılecegıme Inanıyorum. Sızın Kasaları Gordum Fıkırlerıme Fıkır Kattı Bana Yardımcı olursanız sevinirim

Yapmak ıstedıklerım...

Eski Kasamı Mod Yapmak Yerıne Full Plexi ıle Ugrasmak ama ugrasmak ıstemıyorum cunku zamanım kısıtlı O yuzden Full Yanı komple Plexiden Olusan Bir Kasa Almak Istıyorum Paris Hilton gibi İci disi Bir olsun :)
ama
Nerden Alıcam
Nekadara Paatlıyacak ve lınk varmı [İstanbul Anadolu yakası Kucukyalı -Maltepe Cıvarı.]

Kasa Buyuk olmalı arkadaslar Icıne Su sogutucu koyucam radyator fln Buyuk yer kaplıyacak anlasılan. Fikirlerime fıkır kattım demistim ya Birde
Balik Beslemek istiyorum Kasamda :) Saka Deıl bole kasanın onune monte edılmıs kapalı plezı olursa yanı dusunce var ama hayata gecıermıyorum yada kasnın ustunde Sonucta Kasma Baktıgımda balıklarımı gormek ısterım [balık aldıgımda.]

Yapmak ıstedıgım bır seyde Bu uv Lambası almak Bu uv lambasını takmak kolay olucak uv kalemı dıye bırsey varmı ? cunku ben Board'un Pcı Slotunu Ram Slotunu Ve kapasıtorler 'ı Vs bu kalem Le boyamak ıstıyorum boyle bırsey mumkunmu nekadar nerden blabılırım Birde bu uv kalemı eger var ıse uv lambası kapalı ıken gozukmeyen v lambası acık oldugunda gozuken varmı Bı onu ogrenmek ıstıyorum .

simdiden Tesekkurlerımı sunarım Eger sıtede Adı gecıyorsa bole bır sey ya denk gelmemısımdır yada gozumden kacmıstır sımdıden ''Kardesım bız bunları bı alt konuda Isledık soyledık'kelımelerıne karsı af dılıyorum

mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 8:09:28 

Anladığım kadarıyla full plexy kasa istiyorsun bildigim kadarıyla fulltower plexy kasa yok

Uv(mor ışık) Firebal, mavibilgisayar, vatan vs gibi yerlerden alabilirsin ve ya isteğe bağlı elektrikcilerden 220 ile beslenen ışıklardan alabilirsin Uv kalem dediğin olay tüm kırtasiyelerde mevcut not tuttugumuz üzerini çizdigimiz şu renkli kalemler onlar fosforludur ve uv ışık altında reaksiyona girer ve parlarlar Anakart üzerinde boyama işlemlerini bu kalemle yapabilirsinki firebal da da direk uv boyalar mevcut fırça ile direk boyayabilirsin

Ve sana tavsiyem full plexy(şeffaf kasalardan) kaçınmalısın bilgisayarda Paris Hilton gibi durmuyor Kasa içerisindeki tüm kargasa ortada hiç bir şeyi gizleyip saklayamıyorsun ve düzenli olarak temizlemezsen çok iğrenç bir görünüme bürünüyorlar

Umarım yardımcı olabilmişimdir

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Ultio

26 Haziran 2008; 8:14:54 

Balık Fikri Gayet Hoş Ve İlginç.
ama o hayvanlar orda sıcaktan pişerler be hocam

Öylesine Bezdimki Hayattan,
Artık Yaşamak İstemiyorum,
Bir Sonraki Günü Görmek İstemiyorum,
Allahım Nolur Al Beni Bu Cehennemden,
Onsuz Kalmak İstemiyorum...
berk_turkmen

26 Haziran 2008; 11:27:23 

Kardesım senle aynı fıkrı paylasıyoruz aynen bende kasamda akvaryum dusunuyorum ve bu fıkrı kesınlıkle hayata gecırıcem

berkturkmen@hotmail.com

nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 12:29:01 

değişik bir çalışma düşünmüşsün ama ben anlayamadım kasadamı balık büyütcen akvaryum kasmı yapıcn
bence balık işi enteresan eğer istersen akvaryum kasaı yapabilirsin güzel olur
balıklar renk katar

full plexi değişik bence güzel olmaz ama sana kalmış hazırı yok bildiğim kadarıyla ama biraz uğrasırsan malzemen varsa yaparsın ama hiç ucuz olmaz

son olarak uv= plexi kasa yaparsan uv nın güzzel olucağını sanmam
ama uv ile güzel iş çıkıyor kalem dendiği gibi slotlar filan için ayrıca kasanıda boyayabilirsin uv ile daha güzel olur

kolay gele

foto isterük

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata
simoney

26 Haziran 2008; 14:10:10 

Yok Balıkları dusundum Sımdı kasanın On kısmında Yanı ucak motoru tabır ettıgım Fanın onune Oval Yad Sekıllı bır plexı ıle Yapmayı dusunuyorum Fanın 1 cm Onunde olcagından yada 3cm oldugundan Suyun Sıcaklıgı Balıkları Isıtmıcak aksıne sogutucak.

Ve dusundumkı Full plexı yerıne kasanın 4'de 3'une plexı yapıcam. Yanı boardun takılı oldugu yan panel siyah ve kasanın ustu ıse kenerları sıyah sekılde kalıcak sekılde kesıcem Bu sekılde Isık Cıkısı goz yormucak.olcumlerı alıyorum kafama Koydum Yanı kesıcegım yerlerı tek tek cızdım

ama neyle kesmem lazım . ? Onuda bır soylersenız sevnırım.

Bide Cok onemlı Bu mesela uv mavı dıye gecıyor vatanda ben mavı alıcam Uv ısık .Ama Kırtasıyeden hangı uv kalemı alırsam aldıgım uv kalemı rengındemı cıkar [sarı turuncu]
yoksa uv ısık hangı renkse uv kalemındede o ısıkk mı cıkar

Sorularıma Zaman Ayırdıgınız ıcın Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simoney -- 26 Haziran 2008; 14:22:02 >

ToffieBoi

26 Haziran 2008; 14:16:17 

Full tower plexi kasa icin AMFIBI abiye pm at..

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
simoney

26 Haziran 2008; 14:22:11 

AMFIBI Denilen kullanıcı nekadara Yaparkı Acaba ? bi atiyim genede sorıyım

simoney

27 Haziran 2008; 18:50:25 

Evt arkadaslar Kasayı modlamaya basladım sayılır Gereklı malzemeler Alındı
Fiyatlarıda Yazıcam arkadaslar
Uv Isık 3 Adet 3 x 17,49 YTL THERMALTAKE vatanbilgisayar

Uv duyarlı Fanlar 5 adet 5 x 13,12 YTL Akasa vatanbilgisayar

SATA2 45CM MAVİ UV KABLO 2 x 7,29 YTL Akasa vatanbilgisayar

4 adet fosforlu kalem [board 'daki Slotların uv ısınlarını alsın dıye] 3 ytl courfour

sira geldi Plexi ve Kasayı Kesmek ıcın kullanılıcak Alet

simdi soruyorum kasayı en ıyı kesmem ıcın ne almalıyım neyle kesuılır kestıgım yerler purussuz olması ıcın en yı ne onerebılırsınız bana ????

mc.kork

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 19:11:43 

dremel dekupaj canavar

resim ekleme şansınz varmı??

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
simoney

27 Haziran 2008; 20:41:22 

Resım Ekleme sansım var ama bıtınce eklerım.
Bıde bu dramel ve dekupaj ayrı seyler sanırım nerden ve ne kadara alabılecegımıde yazarsan sevınırım

mc.kork

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 21:49:27 

3 üde ayrı şeyler fiyatlarını piyasasını bilmiyorum ben yıllar önce almıştım... biraz araştırırsan bulursun uygun bir alet

simoney

27 Haziran 2008; 21:59:07 

1-Dramel

2-dekupaj

3-Canavar [Bende ,Caanavar gibi anladim.]

bunlar Kasayı en kalıtelı sekılde Keser dımı cunku bazı mod yapanlara baktım demırler Ucu Keskın duz cızgı gıbı olucagına aksıne cıkıntılıydı .

Haydı Hayırlısı elıne saglık Yazdıgın ııcn.

Fetoş_31
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2008; 22:23:37 

resim ekleyin her seferinde söylemek mi lazım
simoney

27 Haziran 2008; 22:26:11