Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Uzak Masaüstü kullanabilir miyim?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Uzak Masaüstü kullanabilir miyim? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
furkan35

26 Haziran 2008; 3:58:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar iPhone'a uzakmasaüstü programı yükleme sansım var mı eger varsa yardımcı olur musunuz?

fuki
umut8136

26 Haziran 2008; 9:16:14 

Var hatta bende yuklüydü ama sildim.Gerçi çokda kullanışlı değildi ama yinede bir cep telefonu için oldukça başarılı.
fakat bu henüz sadece kendi ağ bağlantın içinde yönetmene izin veriyor.
programın adı Vncsea idi ve Bigboss's apps and things in içindeydi.Malesef programın tam source unu hatırlayamıyorum.

Bu program hakkında bu forumda daha önce bahsedilmişti.Belki oradan bulursun.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 9:57:57 

IPhone'nuz ile VNCServer kurulu herhangi bir unix,linux veya windows makinanın masaüstüne erişebilir bu uzak makinaları grafik ortamda yönetebilirsiniz.
İş yerlerindeki bilgisayarlar bir firewall "güvenlik duvarı" arkasında olduğu için dışarıdan erişimlere kapalı olabilir.

Bunu aşmanız gerekmektedir.Öncelikle bunu evde kendi bilgisayarınızda deneyiniz.Bir sorun olmadığını gördüğünüzde ise işyerinizde deneyebilirsiniz ama sistem yöneticinizle görüşmeden bu işe girişmeyin.
Ayrıca, IPhone'nun multi touch özelliğini kullanarak zoom yapabilir, dokunmatik klavyesi ile güzel işler çıkarabilirsiniz.Başarılı bir uygulama.

Sources; iappcat.com/r/24330
Katagori; Haberci_Program_Oyun

Program ismi; VNSea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 26 Haziran 2008; 10:07:37 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
furkan35

26 Haziran 2008; 18:02:01 

program güzel ama ayarları değişik galiba normalde baska bi bilgisayardan kendi bilgisayarıma baglanabiliyorum port yönlendirme hepsi ayarlı iPhone için ayrı port yönlendirme mi gerekiyo acaba ?

fuki
furkan35

26 Haziran 2008; 18:14:54 

bilgisayarda realvnc programı yüklü olmadan baglanmıyo mu sadece 3389 nolu port yeterli olmuyo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan35 -- 26 Haziran 2008; 18:41:24 >

fuki
Enıac

26 Haziran 2008; 22:55:22 

Yaa nerden bağlanıyor.yani telle pc arasındaki bağlantıyı ne ne sağlıyor.program haricinde.bluetooth mu?pekanlamadım

-ENIAc...Herşeyin Başlangıcı O Oldu...
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Haziran 2008; 1:04:44 

SSH üzerinden SFTP bağlanıyor.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Méxes

27 Haziran 2008; 1:48:12 

hangi programı bilgisayara kurmak gerekiyor

''GALATASARAY İSMİNİN GEÇTİĞİ YERDE İMKANSIZ YOKTUR''
baha40n

27 Haziran 2008; 2:13:00 

Burada daha açık ve net anlatılmış.
fleischman akadaşımız daha önce bu konuya değinmiş zaten.
Benim de ayrıca anlatmama gerek yok sanırım.Hem burada eksileri ve artıları da tartışılmış.

Ayrıca burada bir kez daha anlatılmış.

Méxes

27 Haziran 2008; 4:17:54 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Burada daha açık ve net anlatılmış.
fleischman akadaşımız daha önce bu konuya değinmiş zaten.
Benim de ayrıca anlatmama gerek yok sanırım.Hem burada eksileri ve artıları da tartışılmış.

Ayrıca burada bir kez daha anlatılmış.

çok teşekkürler arkadaşım

''GALATASARAY İSMİNİN GEÇTİĞİ YERDE İMKANSIZ YOKTUR''
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Uzak Masaüstü kullanabilir miyim? Sayfa: [1]
Buraya git: