|
trizor -> Cevap: Mozilla , İnternet Explorer , Opera , Netscape hangisini kullanıyorsun? (27 Haziran 2008; 15:07:58)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Kov3nanT "Firefox, Benchmark testinde birinci geldi" Windows üzerinde çalışan beş web tarayıcısı arasında yapılan 3 saatlik standart internet taraması testinde Firefox 3.0 en az bellek kullanımı ile birinci geldi. Firefox 3 - 111.8MB, Flock - 191.9MB, Opera - 190.6MB, Internet Explorer - 194.4MB Safari - 636.9MB Haberin devamı : http://www.hardwaremania.com/news/yazlm/genel/71-genel/974-firefox-benchmark-testinde-birinci-geldi.html Özellikle safari bu kadar olmaz dedirtecek cinsten. [sm=icon_smile_shock.gif] Bu da ek bir bilgi. yaw bende 1 gb toplam download yapıyorum 5 gb oldu bile kota çünkü günde 20 saat falan açık kardeşim ve benim pc beraber bzen aynı saatlere geliyor aynı saatlere gelmeyeni de katıyorum o ie7 bende ff 2 kullanıytorum feci kota yiyormuş bunlar ya 3 gb ı bundan gidiyor demek ki bi de web tabanlı oyunlar var [sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif]
|
|
|
|