Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sinyal yükselticiler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> sinyal yükselticiler Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mhiraoglu

26 Haziran 2008; 2:59:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

flat 440 anten satın aldım, fakat sinyeli kütahyada %74'ten fazla yükseğe çıkartamadım, acaba piyasada satılan ucuz sinyal yükseltiler işe yarıyormu, yardımlarınız için çok teşekkür ederim..http://urun.gittigidiyor.com/SINYAL-YUKSELTICI_W0QQidZZ10431468

kabus_34

26 Haziran 2008; 12:37:43 

hangı kanalda bu sınyal var bırader,
BRT de kac sınyal gelıyor bunu soyle sana normal olup olmadıgını soyluyeyım..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mhiraoglu

26 Haziran 2008; 15:14:58 

arkadaşım, satfinder'le bakıldığında %74 olarak sinyel ölçülüyor, yani belli bir kanal için ölçüm yapıldığında, mesela kanal 1 hiç sinyal yok, kanal 7'de hiç sinyal yok , teknik olarak fazlasını bilmiyorum, piyasada satılan yükselticiler işimi görürmü...ilgin için teşekkür ederim..

mhiraoglu

27 Haziran 2008; 4:53:38 

arkadaşlar, konu ile ilgili bilgisi olan yok mu? yardıma ihtiyacım var..

fault123

27 Haziran 2008; 9:56:59 

Arkadaşım, hangi yükselticiyi koyarsan koy, sıfır olan sinyal seviyesini yükseltemez, yapsa yapsa parazit yapar. Sen cihazından sinyal alamıyorsun, demek ki bir ayar sorunun var, veya bir bağlantı hatası var.

mert2004

27 Haziran 2008; 10:41:41 

hat yükselticiler,40 m ve daha uzunlukta kablolarda kullanılıyor ve hemen LNB 'nin 1-2 m yakınına takılıyorlar.ancak kullandığınız kablo rgb6u6 ise 100 metreden sonra kullanılıyorlar. sinyalde %10-15 arası kalite sağlıyorlar.ama sizin kablonun ne kadar uzunlukta olduğunu yazmamışsınız.bu hat yükselticiler 6-15 YTL arasında bir şeydir,dolayısıyla mucize beklememek lazım.bence sizin başka yerde bir hatanız var ve bunu bulmanız gerekir.bence sizin çanak çapını büyütmeniz ve düşük gürültü oranlı LBN kullanmanız gerekli diye düşünüyorum.tabii kablonuzda ek ve kırılma olmadığını varsayıyorum.

mhiraoglu

27 Haziran 2008; 20:39:15 

arkadaşlar, kablom 8 metreyi geçmez, ayar olarak, anteni kuran arkadaş çok uğraştı, antenin önü açık, bu anteni seçmemin sebebi görüntü kirliliği bu yüzden büyük bir anten almadım. Atlanta flat 440, bence bu antende sorun var, bu anten alınmazmış...

frux

27 Haziran 2008; 21:02:02 

Next gibi sıradan bir lnb kullanıyorsanız;ilk önce lnb değiştiirin.. daha iyi sonuç alırsınız.. Inverto veya beyaz sharp lnb alın.. 10-15 metre mesafe varsa RG 6U4 yerli kablo alın.. ucuz çin malı kablolardan iyi sonuç alamazsınız..

fault123

28 Haziran 2008; 10:01:36 

quote:

Orjinalden alıntı: mhiraoglu

arkadaşlar, kablom 8 metreyi geçmez, ayar olarak, anteni kuran arkadaş çok uğraştı, antenin önü açık, bu anteni seçmemin sebebi görüntü kirliliği bu yüzden büyük bir anten almadım. Atlanta flat 440, bence bu antende sorun var, bu anten alınmazmış...

Anten ne kadar dandik olursa olsun, lnb ne marka olursa olsun sinyal sıfır olmaz, iyi kötü bir şeyler alır. Madem hiç sinyal yok, o zaman mutlaka ayar sorunu var, veya bağlantıda sorun var. Belki başka bir uyduya çevirip, herhangi bir uydu, herhangi bir sinyal yakalayıp, herhangi bir kanal seyretmeye çalışmakta yarar var. O zaman en azından sistemin çalışıp çalışmadığı anlaşılır.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> sinyal yükselticiler Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9800GTX+ AMP Edition
nVidianın revize ettiği 9800GTX, ATI HD4850 karşısında
Soul Calibur 4
Soul Calibur son oyunu ile dövüş arenasında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç