Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
msnin orjinal oldugunu nasıl anlarım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> msnin orjinal oldugunu nasıl anlarım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ÇaPaNOğLu66

26 Haziran 2008; 2:12:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

geçen gün bi kampanya sitesinden 20+4 ytlye 2gb sony ms pro duo aldım bugun elime geçdi ama kargodan sadece kartı korumak için kullanılan şeffat kutu ve kartın kendisi çıkdı sorun şuki ben kartın orjinal oldugundan nasıl emin olurum
kartın altında yuvarlak bi logo var parlak olanlardan

e2200 @3200 // GA-P35-DS3 (rev. 2.1) // OCZ 600W StealthXStream // MAXTOR 500Gb 32Mb SataII // TEAM Xtreem 2GB @1066Mhz // FEEL MidT ATX MeshCool // MSI RX4850 @ Thermalright HR-03

The club of Walkman phones
Benim Telefonum Benim Müziğim
W810İ+SONY MS 2GB
sneakersnack

26 Haziran 2008; 2:40:20 

quote:

Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

geçen gün bi kampanya sitesinden 20+4 ytlye 2gb sony ms pro duo aldım bugun elime geçdi ama kargodan sadece kartı korumak için kullanılan şeffat kutu ve kartın kendisi çıkdı sorun şuki ben kartın orjinal oldugundan nasıl emin olurum
kartın altında yuvarlak bi logo var parlak olanlardan

Orijinal kartlar jilatinli presli ambalajlarda olur, yanında adaptörüde olur. Ayrıca ambalajını elinle açmak nerdeyse imkansız gibi bir şeydir. Bıçak veya makas kullanmak lazımdır.

Orijinal olmayanlar ya ambalajsız ya da presslenmemiş ambalajda gelir, çikolata paketi açar gibi, iki elinizle kolayca açarsınız.

PSP in varsa kart içindeyken ayarlardan kart seçenklerine gelirsin, orda bir yerde "supported" yazısı çıkıyor, tam hatırlamıyorum nerde olduğunu, supported yazarsa orijinaldir. unknown yazarsa değildir.

Ayrıca korsan kartların veri aktarım hızları daha düşüktür, kolayca farkedersin, senin aldığın fiyata da bakarsak yüzde 99 sahte almışsın. Ama sahte piyasasına göre iyi almışsın. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 26 Haziran 2008; 2:41:59 >

Core 2 Duo e6300 || BigBoy 2GB DDR2 667 || Sapphire x1600xt Ultimate Edition || 160gb WD HDD || 17" Vestel || Asus P5B || 5+1 Philips Surround || PS2 || SONY DSC W5 || w960i + HPM-82
ÇaPaNOğLu66

26 Haziran 2008; 9:22:33 

zaten kart elime geçdiginde kutusuz olmasından şüphelenmişdim açıkçası ama şimidilik sorun çıkarmıyo
az önce kendim saati elime alıp test yapdım
300 mblık video dosyasını telle birlikde gelen 512lik sandisk 1,04 de attı benim aldıgım 2gblık sony ise 2,26 dakikada attı.
zaten hafıza kartına bişiler atıpda tele takdıgımda telin ilk başda okurken donmasından belliydi hızı çok yavaş ama yinede kullansam sorun çıkarırmıki

e2200 @3200 // GA-P35-DS3 (rev. 2.1) // OCZ 600W StealthXStream // MAXTOR 500Gb 32Mb SataII // TEAM Xtreem 2GB @1066Mhz // FEEL MidT ATX MeshCool // MSI RX4850 @ Thermalright HR-03

The club of Walkman phones
Benim Telefonum Benim Müziğim
W810İ+SONY MS 2GB
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> msnin orjinal oldugunu nasıl anlarım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Jack Keane video inceleme
Adventure severler hazırlanın Jack Keane ile ingiltereye gidiyoruz
Sapphire 8
Sapphire 8 dijital fotoğraf çerçevesi video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç