|
sneakersnack -> Cevap: msnin orjinal oldugunu nasıl anlarım (26 Haziran 2008; 2:40:20)
|
quote:
Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66 geçen gün bi kampanya sitesinden 20+4 ytlye 2gb sony ms pro duo aldım bugun elime geçdi ama kargodan sadece kartı korumak için kullanılan şeffat kutu ve kartın kendisi çıkdı sorun şuki ben kartın orjinal oldugundan nasıl emin olurum kartın altında yuvarlak bi logo var parlak olanlardan Orijinal kartlar jilatinli presli ambalajlarda olur, yanında adaptörüde olur. Ayrıca ambalajını elinle açmak nerdeyse imkansız gibi bir şeydir. Bıçak veya makas kullanmak lazımdır. Orijinal olmayanlar ya ambalajsız ya da presslenmemiş ambalajda gelir, çikolata paketi açar gibi, iki elinizle kolayca açarsınız. PSP in varsa kart içindeyken ayarlardan kart seçenklerine gelirsin, orda bir yerde "supported" yazısı çıkıyor, tam hatırlamıyorum nerde olduğunu, supported yazarsa orijinaldir. unknown yazarsa değildir. Ayrıca korsan kartların veri aktarım hızları daha düşüktür, kolayca farkedersin, senin aldığın fiyata da bakarsak yüzde 99 sahte almışsın. Ama sahte piyasasına göre iyi almışsın. Hayırlı olsun.
|
|
|
|