nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer

visor -> nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 2:10:37)

n95 de kulladigim rehberi Contacts klasorude yaklasi 1200 kisi kayitli ve bunlar teker teker iphone girsem vakit yok , bunu kisacan nasil aktarabilirim,

vistada windows contact i bulamadim yerini , outloka atayim dedim kisler kismina hepsi icin kapat kaydet secenegi var , 1200 defa kaydet demem lazim

yani yardim lazim,

su icen visor

sylargray -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 2:19:57)

Kişileri bölüm bölüm sim kartına kopyalayarak sim karttan iphone'a aktarmanı öneririm. Aklıma başka bir pratik çözüm gelmiyor. Her seferinde 120 kişi kopyalasan sim kartı 10 kere takıp çıkartman gerekecek ama 1200 kere outlook açıp kapamaktan iyidir[:)]

visor -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 2:30:17)

keske simkarta sigsa oyl uzun isimler soy isimleri varki anca telefon rehberine sigiyor bunlar bazilarinda da resim ve mail adresleri var

netten arastiran visor

taken21 -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 11:02:26)

Peki simcard dan nasil iphone a kopyalıcaz dostum anlatabilirmisin
quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Kişileri bölüm bölüm sim kartına kopyalayarak sim karttan iphone'a aktarmanı öneririm. Aklıma başka bir pratik çözüm gelmiyor. Her seferinde 120 kişi kopyalasan sim kartı 10 kere takıp çıkartman gerekecek ama 1200 kere outlook açıp kapamaktan iyidir[:)]

sedat79 -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 13:31:54)

Nokia Pc Suite bilgisayarınıza indirin. Outlook a kişilerinizi senkronize edin. 1200 kişi ortalama 2 dk sürer.
Sonra iTunes "INFO" kısmından Outlook u seçip SYNC yapın.

sylargray -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 13:32:11)

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

Isim adli programi kullanarak sim rehberindeki kisileri telefona aktarabilirsin

taken21 -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 13:35:07)

Tesekkürler dostum[:'(]
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

Isim adli programi kullanarak sim rehberindeki kisileri telefona aktarabilirsin

visor -> Cevap: nokia n 95 deki concati iphone nasil eklerim (26 Haziran 2008; 17:21:19)

halledilmistir
sedat79 a tesekkur eden visor

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125