Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wacker@

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 0:54:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bu fandan aldım e8400 işlemci için ancak içinden çıkan vidalar 4 delikli saç levhaya uymadı.
Aynı sorunla karşılaşan oldumu ?
Vida çapları büyük galiba

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bu resimde gördüğünüz vidaları kesinlikle takamadım delikler küçük vida büyük

Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar. Akıllılar dövüşmeden kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler.
ToffieBoi

26 Haziran 2008; 15:17:56 

Hocam suan takili aparat AM2, 940 ve 939pin aparati. 8200 icin Intel aparatini takmaniz lazim..
Eger taktim ama bu vidalarla olmuyo derseniz o zaman uygun vida alin hirdavatcidan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToffieBoi -- 26 Haziran 2008; 15:19:08 >

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
Creative Zen Stone Plus 2GB _ Iriver X20 _ Sennheiser PX100 _ Sennheiser Cx100 _ Sennheiser OMX50
righteous@

26 Haziran 2008; 16:29:29 

quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Hocam suan takili aparat AM2, 940 ve 939pin aparati. 8200 icin Intel aparatini takmaniz lazim..
Eger taktim ama bu vidalarla olmuyo derseniz o zaman uygun vida alin hirdavatcidan..

ne yani, arkadaş amd aparatıyla intelimi monte etmeye çalışıyo öyleyse bu topic tutar,sık kullanılanlara ekleyeyim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 26 Haziran 2008; 16:32:50 >

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
wacker@

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 17:39:12 

quote:

Hocam zaten İntel aparatına olmuyo vidalarda

Ben cooler master fan alacağım ama vidası olmuyo diye hırdavatçıları dolaşacağım.

daha dün aldım geri iade etmek daha mantıklı değilmi ?

Bakalım aldığım yere götürüp eline vereceğim vidayı nasıl takıyormuş taksın.

Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar. Akıllılar dövüşmeden kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler.
R`meRt

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 17:55:58 

Hocam aynı sogutucu bendede var 4ay fılan oldu alalı gayet kolaydı kurulumu.Kutudan da vıdaları fılan tam cıktı .Senınkınde bır eksıklık olmasın?

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
ToffieBoi

26 Haziran 2008; 18:26:50 

Bu arada o vidalar ters vidalardir.
Normal vida sIkma yonunun tersine dogru sIkilirlar..

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
Creative Zen Stone Plus 2GB _ Iriver X20 _ Sennheiser PX100 _ Sennheiser Cx100 _ Sennheiser OMX50
wacker@

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 18:58:40 

quote:

Bu arada o vidalar ters vidalardir.
Normal vida sIkma yonunun tersine dogru sIkilirlar..

Hocam işte aradığım cevap bu galiba ben normal vida yönünde denedim.
Kitapçığı okuma zahmetinde bulunmazsak başımıza bunlar gelir.
teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacker@ -- 26 Haziran 2008; 19:32:23 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Altec In-Motion ses sistemi
Dizüstü PC, PSP veya benzeri tasinabilir cihazlar icin tasinabilir ses sistemi
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç