Bu fandan aldım e8400 işlemci için ancak içinden çıkan vidalar 4 delikli saç levhaya uymadı. Aynı sorunla karşılaşan oldumu ? Vida çapları büyük galiba
Bu resimde gördüğünüz vidaları kesinlikle takamadım delikler küçük vida büyük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToffieBoi -- 26 Haziran 2008; 15:19:08 >
Hocam suan takili aparat AM2, 940 ve 939pin aparati. 8200 icin Intel aparatini takmaniz lazim.. Eger taktim ama bu vidalarla olmuyo derseniz o zaman uygun vida alin hirdavatcidan..
ne yani, arkadaş amd aparatıyla intelimi monte etmeye çalışıyo öyleyse bu topic tutar,sık kullanılanlara ekleyeyim şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 26 Haziran 2008; 16:32:50 >
Hocam suan takili aparat AM2, 940 ve 939pin aparati. 8200 icin Intel aparatini takmaniz lazim.. Eger taktim ama bu vidalarla olmuyo derseniz o zaman uygun vida alin hirdavatcidan..
Hocam zaten İntel aparatına olmuyo vidalarda
Ben cooler master fan alacağım ama vidası olmuyo diye hırdavatçıları dolaşacağım.
daha dün aldım geri iade etmek daha mantıklı değilmi ?
Bakalım aldığım yere götürüp eline vereceğim vidayı nasıl takıyormuş taksın.