COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma

wacker@ -> COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 0:54:25)

[simage]http://www.virtual-hideout.net/reviews/Coolermaster_Mars/04.jpg[/simage]

Bu fandan aldım e8400 işlemci için ancak içinden çıkan vidalar 4 delikli saç levhaya uymadı.
Aynı sorunla karşılaşan oldumu ?
Vida çapları büyük galiba

[simage]http://www.virtual-hideout.net/reviews/Coolermaster_Mars/30.jpg[/simage]

Bu resimde gördüğünüz vidaları kesinlikle takamadım delikler küçük vida büyük [sm=s15.gif]

ToffieBoi -> Cevap: COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 15:17:56)

Hocam suan takili aparat AM2, 940 ve 939pin aparati. 8200 icin Intel aparatini takmaniz lazim..
Eger taktim ama bu vidalarla olmuyo derseniz o zaman uygun vida alin hirdavatcidan..

righteous@ -> Cevap: COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 16:29:29)

quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Hocam suan takili aparat AM2, 940 ve 939pin aparati. 8200 icin Intel aparatini takmaniz lazim..
Eger taktim ama bu vidalarla olmuyo derseniz o zaman uygun vida alin hirdavatcidan..

ne yani, arkadaş amd aparatıyla intelimi monte etmeye çalışıyo öyleyse[:@]bu topic tutar,sık kullanılanlara ekleyeyim şimdiden[8D][8D]

wacker@ -> Cevap: COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 17:39:12)

quote:

Hocam zaten İntel aparatına olmuyo vidalarda

Ben cooler master fan alacağım ama vidası olmuyo diye hırdavatçıları dolaşacağım.

daha dün aldım geri iade etmek daha mantıklı değilmi ?

Bakalım aldığım yere götürüp eline vereceğim vidayı nasıl takıyormuş taksın. [&:]

R`meRt -> Cevap: COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 17:55:58)

Hocam aynı sogutucu bendede var 4ay fılan oldu alalı gayet kolaydı kurulumu.Kutudan da vıdaları fılan tam cıktı[sm=biggrinking.gif].Senınkınde bır eksıklık olmasın?

ToffieBoi -> Cevap: COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 18:26:50)

Bu arada o vidalar ters vidalardir.
Normal vida sIkma yonunun tersine dogru sIkilirlar..

wacker@ -> Cevap: COOLER MASTER MARS CPU FANI VİDA SORUNU (26 Haziran 2008; 18:58:40)

quote:

Bu arada o vidalar ters vidalardir.
Normal vida sIkma yonunun tersine dogru sIkilirlar..

Hocam işte aradığım cevap bu galiba ben normal vida yönünde denedim.
Kitapçığı okuma zahmetinde bulunmazsak başımıza bunlar gelir.
teşekkürler. [:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125