Çok başarılı bir uygulama.Bu program vasıtasıyla IPhone'nun klasörlerini gezebilir,içinde ne var ne yok görebilir, istediğiniz bir dosyayı safari de açabilirsiniz. Buna Word, Excel, Pdf dosyaları da dahildir. Bu bilgiyi imzamdaki 1. sayfamıza da koydum ki araya gitmesin.Ancak, buraya da ayrıca açıyorum ki, sizler de bu programdan haberdar olup yararlanın diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 26 Haziran 2008; 8:13:43 >
Çok inceleme fırsatım olmadı.Sadece indirdim ve biraz gezindim.Çok fırsatım olmuyor. İnstall eden arkadaşlardan ayrıntılarını alırsak iyi olur. Ben sadece şöyle bi gezindim ve videolarına baktım tek tek görebiliyorsun.Sanıyorum taşıma imkanı da oluyor.En azından PC'ye atabilirsin. Adress book defterinin db'sini görebiliyor ve yedekleyebiiyorsun.Aynı zamanda yedekleme için de kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 26 Haziran 2008; 13:52:15 >
ben yükleyemedim bir türlu hep hata veriyor bunun için fix falanmı lazım yoksa ayrıca safarıden video indiriyom fakat nere kaydediyo bir türlu bulamadım (safari dowload plugin) bu indirdiğim videoları bunla görebilirmiyiz
şebeke logolarını yükle dostum vodafone yazısı çok kötü görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: reiis
ben yükleyemedim bir türlu hep hata veriyor bunun için fix falanmı lazım yoksa ayrıca safarıden video indiriyom fakat nere kaydediyo bir türlu bulamadım (safari dowload plugin) bu indirdiğim videoları bunla görebilirmiyiz
Benim Logo'mu kötü görünüyor? Ne hata veriyor? Doğal olarak install etmende bir sorun olmaması lazım.Bi şey de gerekmiyor.