Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tavsiye

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> Tavsiye Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tekcig

26 Haziran 2008; 0:09:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar hergün işe gitmek için yaklaşık 3 saatimi yolda harcayan birisi olarak bu zaman diliminde film seyretmek için iyi bir mp4 player arıyorum. aslında cowon A3 e karar verdim gibi ama creative zen 4GB ile cowon D2 arasında da seçim yapmaya çalışıyorum. Özellikle divx filmlerimi seyrederken ve altyazılarda problem çıkartmayan bir mp4 player tercih etmeye çalışıyorum

Acaba sizce creative zen 4GB mı iyidir

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50337

yoksa Cowon D2 mi iyidir

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49113

aksi halde özellikle video konusunda problem çıkartmayan önerdiğiniz bir ürün varmı.

Birde Archos 605 te acaba türkçe altyazı ile sorunsuz divx film seyredebilirmiyim...

şimdiden teşekkürler....

><><><EĞİTİM ŞART><><><
catastrop

26 Haziran 2008; 0:39:45 

Altyazıyla film izlemek istiyosan gömmek zorundasın
Gömdüğün program türkçe altyazıyı destekliyorsa sorununh kalmaz(çoğu destekliyor)
İkinci olarak sana tavsiyem gigatekten al creative zeni
aynı paket fm radyolu olarak gigatek te, siteyde üyeliğin varsa, 287 ytl + 5 ytl de kargo ücreti var.
Siteye üye olursan 6 dolar inidirim yapıyolar.

dewr

26 Haziran 2008; 21:33:24 

creative zen 4 / cowon a2-a3-q5 / archos 604-605-705 ve dier modelleri.. bunların hiçbirinde alt yazı gömme gibi derdin yok.. archoslarda turkce altyazı destegi bulunmamakta..bu nedemk oluyor ı,ğ gibi harfler ş,y gibi cıkıyor..onun dısında desteklemekte archos bolumunde ilgili goruntuler war..

boyut onemli deilse creative işini gorecektir..ama ekran kalitesinde archos ve cowon derim.. archos ve cowon q5de wifide mevcut..internete baglanabilirsin..

butterfly primorac-FL off- / sriver FX/archos 605 Wi-Fi/DVR Station Gen 5/CANON POWERSHOT S5 IS
catastrop

30 Haziran 2008; 13:09:25 

Ekran kalitesi olarak creative de çok iyidir

airforces

4 Temmuz 2008; 21:23:44 

bence de en iyisi creative i tercih et

senefro

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 21:36:10 

diğerlerini bilmesemde d2 de yaşadığım memnuniyet böyle bi alette daha fazla olmazdı sanırım.

Cowon D2 4 GB + 4 GB SDHC Card + Sennheiser cx300 + Sennheiser cx500 + Sennheiser HD202
Canon a720 IS
KAİHL
tarikus77

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 16:15:01 

Creative Zen de altyazı izleyemiyorsun bildiğim kadarıyla. Ancak onun dışında kesinlikle tavsiye ederim. Ben para ihtiyacından satıyorum. Faturalı 4 GB radyolu versiyonunu. İstersen konuşabiliriz.

ronurer

8 Temmuz 2008; 18:42:15 

Cowon D2 iyidir.

>>> GÖZTEPE DÜNYASI <<<
delmusti

8 Temmuz 2008; 22:14:52 

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Creative ZEN 2 GB fm radyolu ( 2 gb hafıza kart hediyesi ile ) versiyonunu aldım. Ses gücünü eleştirmeye bile gerek yok. Heleki güzel bir kulaklıkla kullanma imkanınız varsa... Creative almadan önce iyi bir araştırma yaptım. İki ürününde ses gücünü deneme fırsatım oldu. Cowon ile Creative arasında ses gücü olarak fark kesinlikle yok. Video konusunda da Creative desteklediği format çeşitleri olarak açık ara önde ( DivX, XviD5, AVI ) AVI formatının desteklenmediği söylenir ama cihazın DivX ve XviD5 zaten *.avi dir. Cowon sadece pil ömrü olarak fark atıyor. Nerdeyse piyasanın en iyi pil ömrüne sahip. Ben Creative' in pil ömrünü iki statüde test ettim. 1. kullanım ekran ışığının %100, en yüksek ses, sık sık listeler ve menüler arası dolaşarak kullanma gibi... Bu koşullarda yaklaşık 15 saat kullanabildim...( Tabi sürekli kulağımda müzik dinleyerek değil ) 2. kullanım en minimal olanıydı. 20 saati çok rahat geçti... Ben günde 3-4 saat kullanıyorum hafta içi şarj etmeden cihaz devam ediyor hatta hafta sonuna bile kalıyor... Cihaz Türkçe menüye sahip. Bu segmentte bir media player alacaksanız Creative den şaşmayın derim. Bildiğim kadarıyla hafıza kartı kampanyası devam ediyor. 2gb fiyatına 4 gb bir ürününüz olur fena mı

Razercode

9 Temmuz 2008; 13:45:14 

Ben olsam Cowom'u tercih ederdim.

dmltnman

9 Temmuz 2008; 19:28:53 

quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Creative Zen de altyazı izleyemiyorsun bildiğim kadarıyla.

Yanlış biliyorsun. Alt yazı dosyası filmle aynı isimli olduğunda kendi convert programı filme otomatik olarak gömüyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> Tavsiye Sayfa: [1]
Buraya git: