|
delmusti -> Cevap: Tavsiye (8 Temmuz 2008; 22:14:52)
|
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Creative ZEN 2 GB fm radyolu ( 2 gb hafıza kart hediyesi ile ) versiyonunu aldım. Ses gücünü eleştirmeye bile gerek yok. Heleki güzel bir kulaklıkla kullanma imkanınız varsa... Creative almadan önce iyi bir araştırma yaptım. İki ürününde ses gücünü deneme fırsatım oldu. Cowon ile Creative arasında ses gücü olarak fark kesinlikle yok. Video konusunda da Creative desteklediği format çeşitleri olarak açık ara önde ( DivX, XviD5, AVI ) AVI formatının desteklenmediği söylenir ama cihazın DivX ve XviD5 zaten *.avi dir. Cowon sadece pil ömrü olarak fark atıyor. Nerdeyse piyasanın en iyi pil ömrüne sahip. Ben Creative' in pil ömrünü iki statüde test ettim. 1. kullanım ekran ışığının %100, en yüksek ses, sık sık listeler ve menüler arası dolaşarak kullanma gibi... Bu koşullarda yaklaşık 15 saat kullanabildim...( Tabi sürekli kulağımda müzik dinleyerek değil[:D] ) 2. kullanım en minimal olanıydı. 20 saati çok rahat geçti... Ben günde 3-4 saat kullanıyorum hafta içi şarj etmeden cihaz devam ediyor hatta hafta sonuna bile kalıyor... Cihaz Türkçe menüye sahip. Bu segmentte bir media player alacaksanız Creative den şaşmayın derim. Bildiğim kadarıyla hafıza kartı kampanyası devam ediyor. 2gb fiyatına 4 gb bir ürününüz olur fena mı[:'(]
|
|
|
|