Bende de sanırım aynı sorun var. bugün servise verdim bilgisayarımı yarın gidip bakacam neymiş. aynı sorun olduğuna göre kişisel bişey olmasa gerek. siz de servise götürün işsterseniz.
Evet evet eminim. sorunumuz aynı... resimlere bi baktım da. aynen böyle oluyor benim bilgisayarım da... ama normalde çalışırken olmuyor. tv kartı çalışırken oluyor genelde. bir iki defa da dvd çalıştırmakta zorlanınca oldu bu problem... inşallah çözülür. ben yarın servisten bilgi alacam isterseniz size de haber veririm isterseniz.
Bugün servisten aradılar sorunun bilgisayarda değil de tv kartında olduğunu. kart çok ısındığı için kapandığını söylediler bilgisayarımın. fakat tv kartı yokken de bikaçkere aynı sorun meydana gelmişti bende. yani burdan şunu çıkarıyoruz ki burdaki servis bişeyden anlamıyor. ve anlatmama rağmen anlammakta ısrar ediyorlar. istersen servise tpm ye gönderelim ama bişey çıkmaz dediler. beni ikna edmeediler ama tpm ye de göndermek şimdi işime gelmiyor. bi ara istanbula uğrayınca bırakırım artık... benim problem genelde tv kartı çalıştırınca oluyor. ama onun da bi yolunu buldum uzaktan kumandayı deaktif edince sorun çıkmıyor gibi... hayırlısı.. ama arkadaşların da dediği gibi seride problem olabilir... yakınsanız tpm ye gönderin bence bilgisayarı. hatta sonuçtan beni de haberdar ederseniz sevinirim.. İnşallah hallolur sorununuz...